Silvana Rîciu, mireasă la mănăstire, în costum popular. Toţi invitaţii au purtat straie tradiţionale

silvana_riciu.jpg

silvana riciu mireasa
Silvana Rîciu a făcut nuntă la Mănăstirea Dervent
Foto: arhivă personală

Nuntă în straie populare la mănăstirea Dervent. Cântăreaţa de folclor Silvana Rîciu şi soţul ei Nicuşor Ioniţă s-au cununat religios în urmă cu două zile în prezenţa apropiaţilor şi au preferat să înlocuiască ţinutele elegante cu haine tradiţionale. Inclusiv naşii celor doi au purtat costume populare. Săptpmâna trecută, mirii au făcut cununia civilşă şi o petrecere la Cernica.

La cununia religioasa au participat doi preoti, unul dintre ei fiind Stareţul de la Mănăstire Dervent din Ostrov. Silvana Rîciu s-a căsătorit civil, pe 19 septembrie, cu artistul Nicușor Ioniță. Ceremonia a avut loc pe malul lacului Cernica, moment în care mirii au şi făcut o şedinţă foto pentru albumul lor de nuntă.

silvana_riciu_2.jpg

silvana riciu mireasa
Silvana Rîciu, fericită lângă soţ
Foto: arhivă personală

Cei doi se cunosc de 13 ani, perioadă în care au colaborat profesional, însă abia în ultimele luni s-au apropiat mai mult și au devenit un cuplu.

Cine este bărbatul cu care se mărită Silvana Rîciu   

Atunci când nici ea nu mai credea în poveşti de dragoste, iată că Silvana iubeşte din nou ca o adolescentă. Artista trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţă după divorţul dureros de anul trecut.

silvana_riciu_3.jpg

silviana riciu
Silvana Rîciu a făcut nuntă îmbrăcată în haine populare
Foto: arhivă personală

”Ne-am hotărât să ne căsătorim…A fost o veste „șoc” pentru toată lumea. Unii nu au crezut, alții au zis că glumim. Și asta pentru că nimeni nu știa că am început o relație. E adevărat că pentru mulţi căsătoria pare o decizie prea rapidă, dar ne-am sfătuit cu prietenul meu de suflet, părintele Efrem, și am ajuns la concluzia că a ne căsători e cea mai bună soluție pentru că, potrivit bisericii, nu e bine să trăim în păcat prea mult timp.

silvana_riciu_4.jpg

silvana riciu mireasa
Cântăreaţa de muzică populară este la al doilea mariaj
Foto: arhivă personală

Iniţial am pornit de la ideea unui eveniment mic, intim, un eveniment care să fie doar pentru noi doi, să nu ne simțim stingheriți de presă, camere, interviuri etc. Am vrut să avem lângă noi doar familia, câțiva prieteni și colegi apropiați, dar de la o zi la alta constat că evenimentul se va mări”, povestea Silvana la Kanal d înainte de cununia civilă.  

 

Citeşte şi:

 

A făcut aproape 20 de operaţii estetice! Colegii o numesc Bianca Drăguşanu a muzicii populare

O cântăreaţă de la noi e la un pas de divorţ: "Nu am mai făcut sex cu soţul de un an"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1