Sigur o ţii minte de la emisiunea "Iartă-mă". Cum arată Raluca Moianu la 50 de ani şi de ce a dispărut de la TV

raluca-moianu-iarta-ma.jpg

Sigur o ţii minte de la emisiunea "Iartă-mă". Cum arată Raluca Moianu la 50 de ani şi de ce a dispărut de la TV
Sursa foto: Facebook

Cu siguranţă îţi aminteşti de emisiunea "Iartă-mă", difuzată la TVR1, pe la începutul anilor 2000, dar şi de îndrăgita prezentatoare Raluca Moianu.

Raluca Moianu, în vârstă de 50 de ani, a făcut istorie cu emisiunea "Iartă-mă", ce s-a difuzat până în anul 2007. Fosta prezentatoare TV a trecut prin clipe foarte grele în urmă cu aproape un an, când soţul ei s-a stins răpuns de cancer.

Marius Ancuţa a murit pe 19 iulie 2018, la vârsta de 50 de ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi. Cei doi au divorţat în 2013, după 15 ani de căsnicie, dar s-au împăcat în 2016.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Cea mai bună salată de vinete! Trucurile pe care trebuie să le ştie orice gospodină

Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Loading...

Citește și

  • Rămasă fără radioul pe care l-a condus câţiva ani, Raluca Moianu intenţionează să revină la tv. E drept, nu cu un format gen “Iartă-mă!”, în care să-i plângă toţi nefericiţii pe umeri, ci unul destul de asemănător, fără lacrimi, însă.

  • La mijlocul lui octombrie, Cipru şi-a pierdut din atmosfera obişnuită de vacanţă. Raluca Moianu l-a vizitat acum pentru prima dată şi i s-a părut ca „un decor pustiu, de film".

  • În fiecare an, la 13 februarie, el îi oferă un buchet de trandafiri. Fie că se află în ţară sau în călătorii, are grijă ca florile să ajungă la ea, la data respectivă care, pentru ei, are un înţeles aparte: e ziua logodnei lor. Raluca Moianu (42 de ani) şi Mario (44 de ani), soţul ei, au aniversat, luna trecută, 14 ani de când şi-au jurat iubire veşnică. "Nici nu ştiu când a trecut timpul. Parcă a fost ieri", spune, cu duioşie în glas, Raluca.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1