Oana Radu şi-a reparat sânii şi braţele după ce a topit 65 kg

adela112-13-vedete-4-oana-r.jpg

oana radu
Înainte. În februarie 2012, când a participat la „Vocea României” (PRO TV), Oana Radu cântărea 120 kg. De aici a primit porecla de “Adelle de România”, fiind asemănată şi la voce, şi la talie, cu celebra artistă britanică
Foto: ProTV

Oana Radu a făcut furori, în februarie 2012, cu timbrul său vocal, la concursul ”Vocea României” (PRO TV), fiind poreclită şi ”Adele de România”. Conştientă că trupul său robust nu îi garantează succesul în show-biz, artista a luat măsuri. A slăbit drastic, iar zilele trecute, a urcat pe masa de operaţie a medicului estetician, pentru retuşuri de 4.500 €.

Oana (21 de ani) s-a ambiţionat să slăbească datorită unui băiat. “Nici mama nu m-a crezut când i-am spus că m-am apucat de slăbit. Încercasem până atunci de nenumărate ori fără nici un rezultat. Mama mea este slabă. Eu din spate ziceai că-s mătuşă, păream mai în vârstă decât ea. Un băiat  mi-a spus că trebuie să fac asta şi atunci m-am decis”, povestea ea.

acum12-13-vedete-5.jpg

Acum. Oana cântăreşte 55 kg şi a spart topurile cu piesele “Tu” şi “Dragostea-i nebună”

Şi iată că a şi reuşit, căci după mai bine de un an şi jumătate, în prezent Oana cântăreşte doar 55 de kilograme. Totuşi, această diferenţă de greutate a lăsat şi urme vizibile pe trupul său, căci pielea şi sânii i s-au lăsat.

doctor12-13-vedete-1.jpg

Oana şi medicul Ion Zegrea, care a operat-o

Nu a stat pe gânduri, astfel că luna trecută vedeta l-a vizitat pe doctorul Ion Zegrea, care i-a recomandat proteze siliconice şi un lifting pentru braţe, operaţii care au fost efectuate marţi, la Clinica Elysium, şi au durat nu mai puţin de şase ore.

operatie12-13-vedete-2.jpg

Înainte de operaţie, Oanei i s-au marcat pe braţele cu pielea lăsată zonele unde se vor face inciziile

Prima intervenţie chirurgicală a costat 3.000 €, iar a doua 1.500 €. În total 4.500 €, dar solista, care acum arată impecabil, nici că regretă pasul făcut, cu atât mai mult cu cât a ieşit cu bine din spital, fără să se confrunte cu complicaţii. “Oana se simte bine, totul a decurs normal.

operatie212-13-vedete-3.jpg

Intervenţiile chirurgicale au durat 6 ore, iar pacienta s-a externat după 24 de ore

A ieşit din operaţie la orele 16.30 şi s-a trezit cu braţele mai suple şi sânii mai fermi, în urma unei brahioplastii şi a unei mastopexii. Ieri la amiază s-a externat”, ne-a spus o sursă din respectiva clinică. Oana a plecat acasă mulţumită de rezultat, după ce medicul i-a pus 390 de ml de silicon în fiecare sân, adică 780 ml, în total. Acum, cântăreaţa îşi va putea permite luxul de a purta, în sfârşit, rochii cu bretele şi cu decolteuri adânci, ba chiar şi bustiere, pentru un look de divă, pe scenă, în spectacole.

Băduleasca şi Răzvan Ciobanu au slăbit împreună 163 kg

În februarie 2013, afacerista Raluca Bădulescu (41 de ani) a decis să-şi facă o operaţie de micşorare a stomacului şi a slăbit 76 kg. De la 130 kg, Raluca cântăreşte, în prezent, 54 kg. „Capacitatea stomacului e acum de doar 20%. Ceea ce înseamnă 40-50 ml. 80% din stomac a fost extras împreună cu centrii foamei. Acum, senzaţia de foame e mult mai diminuată”, a declarat doctorul Cătălin Copăescu, cel care a operat-o pe Raluca Bădulescu. Și ea și-a pus silicoane și a scăpat de surplusul de piele. Designerul Răzvan Ciobanu (39 de ani) ajunsese la 165 kg. Anul trecut, acesta nu s-a mai putut privi în oglindă, astfel că a apelat la ajutorul unui nutriţionist, acul cântarului oprindu-se acum la 78 kg. Şi el are probleme cu pielea în exces, însă a prins frică de bisturiu: ”Nici un medic estetician nu m-a convins să fac această operație, fără să existe riscuri, astfel că momentan rămân așa”, a zis el.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1