Şi-a părăsit fetiţa şi îi creşte copilul alteia! Iubitul unei vedete, prins cu o brunetă

roxana_vasniuc_main.jpg

Roxana Vaşniuc a fost înşelată de iubit
Foto: Arhiva personală

O frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat un copil are un deznodământ nefericit. Iubitul unei vedete tv s-a săturat repede să fie bărbat de casă şi şi-a abandonat familia pentru o altă femeie. La scurt timp după ce i-au rupt turta fetiţei lor, tânărul a început o relaţie cu o controversată dansatoare, care nu este nici ea străină de lumea mondenă.

Roxana Vaşniuc este şi mamă şi tată pentru fetiţa ei, Rose Marie. Dacă până în urmă cu o lună forma un cuplu cu Ionuţ, acum poate vorbi de el la trecut. S-a mutat din casa lor, iar bărbatul i-a găsit repede o înlocuitoare. Ca să nu ducă prea tare dorul propriului copil, bărbatul nu a avut nimic împotrivă să o accepte în viaţa lui pe noua parteneră cu tot cu fetiţa ei. Noua iubită a lui Ionuţ este Raluca Paraschiv. Bruneta se recomandă ca fiind un renumit make-up artist din Bucureşti, dar în trecut a prestat ca dansatoare din buric. Apropiaţii lor au povestit pentru Click! că idila a început de mai bine de o lună, iar Roxana Vaşniuc a luat foc când a aflat. Ea a pus imediat capăt relaţiei şi a rămas să-şi crească singură fetiţa.

ei_doi.jpg

Roxana şi Ionuţ nu mai formează un cuplu
Foto: Arhiva personală

"Roxana a aflat la doar câteva zile de când ea şi Ionuţ i-au rupt turta fetiţei lor, Rose Marie, că iubitul ei nu este tocmai uşă de biserică. A fost şocată să afle că cel lângă care se culca seara în pat şi pentru care ar fi fost dispusă să renunţe la tot era de fapt cu gândul în altă parte. El a dezamăgit-o profund mai ales că în această toamnă urmau să se căsătorească. În urmă cu doar câteva zile ea a aflat că iubitul ei s-a cuplat cu o altă femeie, care este şi ea la rândul ei mamă. Nu i-a picat tocmai bine să vadă că el îi creşte copilul alteia şi nu se ocupă de al lui, de fetiţa pe care o are cu Roxana. Recent, cei doi au fost în vacanţă la Roma fără să le pese de nimeni şi de nimic", ne-au povestit surse din anturajul cuplului.  

Cine e rivala Roxanei Vaşniuc

roxana_vasniuc_rivala.jpg

Noua iubită a lui Ionuţ este Raluca Paraschiv
Foto: Arhiva personală

Raluca Paraschiv a fost responsabil cu Protecţia Muncii la Brigada de Poliţie Rutieră şi fiica unuia dintre principalii apărători ai fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea în scandalul în care acesta a fost implicat şi soldat cu moartea poliţistului Bogdan Gigină. 

Nu este pentru prima dată când Roxana şi Ionuţ se despart. Ei au mai fost la cuţite şi anul trecut, dar s-au împăcat şi se pregăteau de nuntă. Planurile lor au fost date peste cap, căci bărbatul a fost tot timpul cu gândul la altcineva.

Roxana şi Ionuţ s-au cunoscut în urmă cu doi ani şi deşi au devenit părinţii unei fetiţe superbenu au reuşit să trăiască liniştiţi împreună. 

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

  • Roxana Vaşniuc

    Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1