Şi-a luat în Italia pisicuţa primită de la Cornel Patrichi

14-vedete-img_6433.jpg

Cornelia şi Cornel Patrichi au trăit o poveste de dragoste ca în filme, preţ de 40 de ani.

Sunt aproape doi ani şi jumătate de când Cornel Patrichi a trecut în nefiinţă, iar văduva lui a început să se mai resemneze cu această situaţie. Cornelia şi-a luat în Italia cea mai dragă amintire de la soţ, şi anume pisicuţa primită cadou de la el, în urmă cu 13 ani. ”Prinţi este cu mine peste tot”, ne-a mărturist Cornelia Patrichi.

În decembrie 2017, după mai multe discuţii, Cornelia Patrichi a decis că e bine să îşi asculte fiul stabilit în Italia şi să se mute alături de el, pentru o perioadă. Iată că schimbarea a ajutat-o, din punct de vedere psihic, pe fosta balerină, care a fost extrem de afectată de dispariţia omului drag, alături de care a trăit mai bine de 40 de ani. Şi-a închiriat în Poggibonsi, lângă fiul şi nora ei, un apartament, iar la scurt timp a decis să-şi ducă acolo şi animăluţul de companie.

14-vedete-foto-3-2-col.jpg

Prinţi este răsfăţata familiei

Este vorba despre o pisicuţă pe care a primit-o în dar de la regretatul ei soţ: ”În urmă cu 13 ani, când a venit de la pescuit, Cornel mi-a adus această pufoşenie, pe care am botezat-o «Prinţi», de la prinţesă. Era animăluţul nostru drag, iar când am plecat am lăsat-o acasă cu Rafi, câinele lup. Acum câteva luni am adus-o în Italia pentru că ne plângeam reciproc de dor. Are locul ei special şi este tare geloasă. Când mă vede că vorbesc la telefon se duce la geam şi trage cu gheruţele de perdea, ca să o bag în seamă. Ştie că nu-mi place când face asta, dar aşa îmi atrage atenţia. Pe Rafi nu l-am adus cu mine, pentru că el are nevoie de curte, ca să se desfăşoare, iar aici nu am condiţii necesare. Am fost în România, am stat o lună, iar revederea cu  Rafi a fost tare emoţionantă. L-am ţinut în braţe şi l-am mângâiat o zi întreagă. Acum are grijă de el nepoata mea”, ne-a declarat Cornelia Patrichi.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Alexandru, fiul Corneliei, alături de bebeluşa lui

De opt luni, fosta balerină este şi bunică. Fiul ei, Alexandru, a devenit tătic la finalul lunii decembrie: ”Tea Matilda a crescut şi ne umple sufletul de bucurie. E minunea noastră. Ne-a ajutat enorm acest îngeraş, ca să mai uităm de necaz”, ne-a mai mărturisit văduva lui Cornel Patrichi.

14-vedete-foto-1-4-col.jpg

S-a reîntâlnit în Italia cu o fostă colegă de scenă

 Cel mai bun dansator al ”Epocii de Aur” a încetat din viaţă pe 5 aprilie 2016, la doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1