Shurubel de la «Vorbește lumea», chinuit de Covid! Ce simptome are

shurubel.jpg

shurubel
Shurubel a rămas fără gust și miros și transpiră abundent din cauza infecției cu noul coronavirus
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Shurubel, colegul de prezentare al Adelei Popescu de la “Vorbește Lumea”, a fost și el infectat cu noul coronavirus. Acesta se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, împreună cu soția sa, și a descris cu lux de amănunte simptomele bolii care îl chinuie de câteva zile.

Pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, Shurubel este al doilea membru al echipei “Vorbește Lumea” care se infectează cu COVID-19. Prezentatorul a rămas fără gust și miros, dar a experimentat și un alt simptom des întâlnit la bolnavii de Covid: a transpirat în exces toată noaptea.

“Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic. Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam. Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte. Vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noapte pe corpul meu, fină așa”, a mărturisit Shurubel, la ProTV.

Și Adela Popescu a dezvăluit că primele două zile au fost cu adevărat grele, însă starea prezentatoarei de sănătate se îmbunătățește. Vedetei i-a lipsit pofta de mâncare și a simțit o stare de anxietate accentuată în ultimele zile.

Citește și:

Adela Popescu, confirmată cu Covid-19. «Eu în sarcină nu m-am vaccinat»

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul