Show-urile TV arată ca Spitalul de Urgenţă. Uite ce grav s-au accidentat vedetele!

a12-neata-1.jpg

Paul Ipate şi Jojo s-au retras din emisiune după ce actriţei i s-a făcut rău de mai multe ori, iar el risca să fie operat de hernie de disc

Televiziunile de la noi sunt pe val cu reality-show-urile în care vedetele pleacă să lupte pentru a câştiga premiile cele mari în bani. „Asia Express” e unul dintre show-urile în care VIP-urile autohtone s-au înscris să participe, dar care au ajuns până la urmă la spital, apoi acasă, ieşind din competiţie.

Sezonul 2 din „Asia Express”, filmat anul trecut în India şi Sri Lanka, a făcut noi victime, căci concurenţii Paul Ipate (34 de ani) şi Oase (Ionuţ Dongo, pe numele lui adevărat) au probleme de sănătate şi momentan primul, alături de Jojo (37 de ani), a renunţat la competiţia pentru premiul de 30.000 de euro.

a22-neata-2.jpg

Margherita s-a ales cu o infecţie la rinichi

Din cauza rucsacurilor, a greutăţilor cărate şi a condiţiilor pe care le-au avut în competiţia „Asia Express”, Ipate a făcut hernie de disc, vechi probleme de sănătate revenind, fiind astfel nevoit să renunţe la competiţie. Şi partenera sa de viaţă, Jojo, Cătălina Ionescu, a acuzat de-a lungul cursei diverse probleme, însă nu au fost atât de grave.

a32-neata-3.jpg

Oase a avut piciorul în ghips, după ce Morodan l-a lovit cu maşina

„Iniţial nu am crezut că e un lucru foarte grav. Dar acum am dureri, iar neurochirurgul de la spital mi-a spus că dacă mai merg cu rucsacul în spate voi ajunge iar la operaţie în câteva zile, dacă merg şi nu mai car nimic este doar un lucru pe care eu îl amân. Pentru mine lucrurile sunt destul de clare”, a spus Paul Ipate în ediţia de duminică seara, iar Jojo a adăugat că „Asia Express este experienţa vieţii noastre!”.

a42-neata-4.jpg

Cosmin Seleşi s-a lovit la picior în timpul unei probe pe plajă

Tot atunci, Oase, partenerul lui CRBL, a fost accidentat de Ana Morodan, căzând din tuc tuc - maşinuţa cu care mergeau în cursă. Coregraful şi-a rupt piciorul şi a fost nevoie de ghips pentru a se vindeca. Încă nu ştim dacă vor continua aşa sau vor fi înlocuiţi. Probleme de sănătate a avut şi Margherita (27 de ani) din Clejani, care a concurat cu Iuliana Luciu în cursă. Solista a făcut o infecţie la rinichi şi a trebuit să meargă la un spital şi apoi acasă. Următorul pe listă a fost actorul Cosmin Seleşi (41 de ani), care la una dintre probe s-a accidentat la picior, la genunchi, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind nevoit să renunţe la competiţie.

a52-neata-5.jpg

Teo s-a rănit la mâini în timpul unei probe

Nici partenerul lui, Şerban Copoţ (37 de ani), nu se simte prea bine, căci acuză dureri de spate, iar în timpul cursei s-au mai rănit şi Teo, fiul Ancăi Sigartău, care s-a zgâriat la o probă cu sfori, Ana Morodan a avut probleme din cauza deshidratării, la fel şi Jojo (s-a prăbuşit din cauza căldurii, într-o fabrică de confecţii) sau CRBL care a avut parte de palpitaţii şi dureri de inimă, în timpul cursei pentru ultima şansă.

Augustin Viziru şi-a secţionat mâna

După ce în 2015 Augustin Viziru  (38 de ani) şi-a secţionat arterele de la mâna stângă, anul acesta, în noua Fermă, un alt concurent s-a accidentat. Este vorba de nutriţionistul Remus Boroiu (31 de ani), care în timpul duelului cu Florin Pastramă se loveşte la picior şi merge la spital pentru consultaţii. Concurentul are şi acum probleme cu piciorul, care este în continuare în ghips.

a62-neata-6.jpg

Monica Davidescu a avut un accident la „Dansez pentru tine”

În 2012 şi Monica Davidescu (46 de ani) participa la sezonul 13 din  “Dansez pentru tine” şi s-a accidentat grav la picior după ce partenerul ei a scăpat-o la repetiţii. Atunci s-a ales cu ligamentele rupte la ambele picioare. “Fac exerciţii fizice şi recuperare, altfel dacă nu le întreţin mă dor”, ne-a mărturisit actriţa.

Dorian Popa, probleme la «Ultimul trib»

Pe 12 august 2018, Dorian Popa (30 de ani) s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unei probe din -reality-show-ul „Ultimul trib”, filmat în Mada-gascar, pentru Antena 1. Trei zile mai târziu solistul s-a întors în ţară, urmând să fie operat de doctorul Ion Bogdan Codorean pe 15 septembrie, după ce urma să i se dezumfle piciorul.

a72-neata-7.jpg

Augustin Viziru a ajuns la spital în 2015, după “Ferma Vedetelor”

Deşi şi-a rupt ligamen-tele şi meniscul interior şi exterior, Dorian Popa a vrut să fie optimist şi spunea atunci că „dacă stau acasă şi mă plâng nu fac nimic, decât să-mi îngreunez situaţia. Doar trebuie să-mi protejez piciorul ca să nu se umfle şi mai tare”. Din fericire, solistul şi-a revenit şi şi-a reluat activitatea în tv şi la concerte.

a82-neata-8.jpg

Dorian Popa s-a rănit grav la picior în 2018, la „Ultimul trib”
Loading...