Sexy la plajă! Secretele divelor de 50 de ani

14_4-col-romanita-iovan.jpg

Romaniţa Iovan - 53 de ani Designerul face 1.000 de abdomene pe zi
Fotografii: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Te uiţi la ele şi te apucă invidia sau admiraţia. Iar când îţi spun ce vârste au, nici picat cu ceară nu îţi vine să crezi că nu au sub 30 de ani! Romaniţa Iovan, Tania Budi şi Dana Săvuică le dau clasă multor tinerele la capitolul siluetă. Click! îţi spune ce fac cele trei doamne pentru a se menţine veşnic tinere.

La 53 de ani, Romaniţa Iovan arată ca o adolescentă. Iar asta se vede şi în superba fotografie pe care creatoarea de modă a pus-o pe Facebook, din vacanţa petrecută în Grecia. Ca să arate aşa, Romaniţa nu se înfometează şi nici nu face coadă la clinicile de chirurgie estetică. Doar respectă câteva reguli esenţiale: “De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă. Şi mai e ceva: beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint”, a declarat Romaniţa pentru Click!

14_2-col-tania-budi.jpg

Tania Budi - 50 de ani Nu merge la somn fără să se demachieze

La 50 de ani, Tania Budi arată şi ea impecabil. Actriţa spune că nu se bazează doar pe genele ei bune, ci urmează şi ea cu stricteţe un set de reguli. Nu merge la somn fără să se demachieze, nu prea consumă carne şi face plimbări lungi, în fiecare zi.

14_2-col-dana-savuica.jpg

Dana Săvuică - 48 de ani Secretul ei este uleiul de cocos

Şi Dana Săvuică (48 de ani) e de admirat pentru că îşi ţine silueta sub control. “Am descoperit cura cu ulei de cocos presat la rece. Iau trei linguriţe dimineaţa, amestecate cu sucul de la o jumătate de lămâie. Mi-a fost recomandat de un nutriţionist şi pot să spun că are proprietăţi uimitoare. Taie pofta de mâncare, te ajută să slăbeşti. Ulei de cocos folosesc şi pentru corp”, ne-a spus blondina.

loading...
Loading...