Cornel Palade serbează 30 de ani de la nuntă, chiar dacă şi-a înşelat nevasta

14-vedete-palade-so-sotie.jpg

Cornel şi Iuliana locuiesc din nou împreună
Foto: wowbiz.ro

Cornel Palade (66 ani) formează de peste 20 de ani un cuplu umoristic cu Romică Ţociu, iar acum aniversează 30 de ani (“Nunta de Perlă”)de la căsătoria cu Iuliana. Evenimenul a fost marcat de fiica lor, Ada Palade, care a postat pe Facebook o fotografie cu părinţii ei, din tinereţe, când se iubeau cu patos.

“La mulţi ani, Regele şi Regina inimii mele! Vă iubesc şi vă urez tinereţe veşnică, iubire de nemărginit şi sănătate cât cuprinde!”, a scris Ada Palade, actriţă şi cântăreaţă, pe Facebook.

Dar şi Iuliana, soţia lui Cornel Palade, care a luptat pentru căsnicia ei, a publicat câteva rânduri pe Internet: “Astăzi este despre noi! 30 de ani! Să trăim sănătoşi şi fericiţi! Să ne iubim ca atunci mereu, cât până la stele! La mulţi ani, iubitul meu!”.

14-vedete-palade-si-sotia.jpg

Cornel şi Iuliana s-au iubit nebuneşte în anii tinereţii

 

Dar, dacă e să dăm timpul înapoi, mariajul lor nu a fost doar lapte şi miere, ba chiar a fost zgâlţâit puternic, în urmă cu 5 ani, când Cornel se îndrăgostise de o femeie cu 27 de ani mai tânără. Femeia înşelată l-a dat atunci de gol: “Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, a declarat ea, la Acasă TV.

 

Deşi actorul îşi făcuse bagajele şi se mutase la amantă, de dragul fiicei lor, el s-a reîntors acasă şi s-a împăcat cu soţia

Loading...
 
 

Citește și