Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară: "Sunt copleșit de emoție și de recunoștință"

serban-si-sotia.jpg

serban si sotia
Șerban Copoț și Roxana au devenit părinții unei fetițe
Sursă foto: Arhivă personală

Șerban Copoț, în vârstă de 38 de ani, are toate motivele să fie fericit! Miercuri, 18 noiembrie, a deveni tată pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de artist pe pagina personală de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj plin de emoție.

Soția lui Șerban Copoț a născut miercuri, 18 noiembrie, o fetiță frumoasă și sănătoasă, de nota zece! „Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile și această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris artistul în mediul online.

serban_copot_sotie_roxana.jpg

serban copot si roxana
Șerban și Roxana au devenit părinți pentru a treia oară
Sursă foto: Arhivă personală

Șerban și Roxana se iubesc de 18 ani  

Șerban Copoț (38 de ani) și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Au împreună doi băieți, pe Tedi (8 ani) și Alex (4 ani). Miercuri, Roxana a născut o fetiță, iar familia s-a extins astfel cu încă un membru. 

serban-copot-pictat-burta-sotie-1.jpg

serban copot si roxana
Roxana a născut o fetiță de nota 10
Sursă foto: Arhivă personală

Familie este sursa de echilibru a lui Șerban Copoț, alias Hienă de la Animal X. El și soția lui, Roxana, se iubesc de 18 ani și au împreună o familie superbă. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

Loading...
 
 

Citește și