Selly, regele YouTube-ului românesc, și-a luat bolid de lux. Cât a costat

selly.jpg

Selly se laudă cu mașina luxoasă pe Instagram. Cât a plătit Selly pe mașină
Foto Instagram

Selly, cel mai faimos vlogger român a luat permisul și se mândrește cu bolidul de lux pe care și l-a făcut cadou. Fondatorul trupei 5gang le-a arătat fanilor că după atâta muncă poate să-și permită orice și să-și satisfacă toate plăcerile. Vloggerul și-a cumpărat mașină și suma pe care a scos-o din buzunar a fost una exorbitantă.

Selly este în culmea fericirii de când a luat permisul și și-a achiziționat un bolid de lux cu care se plimbă pe străzile din București și cu care promite că va apărea și pe Youtube, în clipurile sale cu care și-a obișuit fanii.

Fotografiile pe care le-a publicat pe Instagram au strâns peste 100.000 de aprecieri din partea prietenilor săi virtuali. Tânărul a publicat alături de imagini și un mesaj în care a dezvăluit cât de fericit este să-și vadă visul împlinit. „Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc”, scrie vloggerul pe Instagram. 

selllly.jpg

Selly și-a cumpărat bolid de lux
Foto Instagram

Cât a plătit Selly pe mașină

Selly se bucură de noua mașină și s-a fotografiat deja cu ea pe rețelele de socializare. Prietenii virtuali, dar și vedetele care îi sunt apropiate, l-au felicitat pentru noua achiziție. Selly a scos din buzunar pentru această mașină suma de 81.000 de dolari, sumă pe care nu regretă că a investit-o, dat fiind faptul că a fost unul dintre cele mai visuri ale sale.

sellllly.jpg

Selly a dat 81.000 de dolari pe mașină
Foto Instagram

Cum a reușit să aibă succes Selly, regele internetului din România

Selly, pe numele lui real, Andrei Șelaru, are cel mai mare succes ca vlogger în România. Dar până să ajungă să fie cunoscut în întreaga țară și să aibă 2 milioane de oameni care îi urmăresc activitatea pe Youtube, Selly a început de jos. Iar acum, după șase de activitate, el alături de alți 4 tineri cu talente asemănătoare, au reușit să vândă toate biletele de la Arenele Romane, unde au avut un spectacol-concert chiar de ziua copilului.

Selly a fondat trupa 5gang care se bucură de un real succes în rândul tinerilor și al copiilor. Deși sunt foarte tineri, cei 5 vloggeri au un succes incontestabil. Au pornit pe cont propriu în urmă cu mai mulți ani, atunci când au început să publice clipuri video pe rețelele de socializare, în special pe YouTube. Este un trend în România, dar și în întreaga lume, ca tinerii să se filmeze spunând lucruri amuzante pe internet.

Selly s-a născut pe 28  februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este un ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi. Nu s-a uitat niciodată la desene animate. Părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi. A fost de mic interesat de TV, de felul în care se schimbă unghiul de filmare, perspectiva. Selly spune că a stat foarte mult în fața calculatorului când era mic, dar de multe ori i se părea că internetul e mult mai interesant și mai complex decât lumea din jur. Nu consideră, însă, că statul în fața calculatorului este un lucru bun, în sine. 

Loading...

Citește și

  • La prima ediţie „The Artist Awards”, eveniment desfăşurat pe 11 şi 12 octombrie la Craiova, Selly a venit însoţit de prietena lui, Smaranda, dar şi de părinţi.

  • Membrii trupei 5gang le pregătesc fanilor o surpriză de zile mari. Astfel că, Selly, Diana, Gami, Pain, Exploit și posibil și Mădălin care s-a alăturat grupului de curând au pregătit un film pentru fanii trupei. Pelicula va fi difuzată în jurul perioadei Crăciunului, iar de regie s-a ocupat Bromania (Matei Dima), iar ca multe dintre serialele difuzate la tv, aceștia au fost sponsorizați de stat. Iată ce buget au primit.