Selly, regele internetului, a cântat «SOS» la ziua lui David Măruță. Copiii au fost în delir

andrsa.jpg

David Măruță a împlinit 8 ani, iar părinții lui i-au făcut o surpriză inegalabilă
Foto Instagram

Andra Măruță i-a pregătit o surpriză de neegalat fiului ei, David, care a împlinit 8 ani. Se cunoștea faptul că este un mare fan 5gang și al lui Selly, cei care au făcut senzație cu piesele «SOS» și «Focuri», iar Andra i-a invitat pe doi dintre membrii trupei să-i cânte la ziua lui de naștere.

Andra și Cătălin Măruță i-au făcut cea mai frumoasă surpriză lui David, fiului lor. Cei doi soți i-au invitat pe Selly (Andrei Șelaru) și Gami (Andrei Gavril) să îi cânte piesele cele mai cunoscute ale lor, melodii cu care au intrat în topurile muzicale din România.

52971067_396924457522760_6384898946471090058_n.jpg

David Măruță a împlinit 8 ani
Foto Instagram

Selly l-a surprins și l-a emoționat pe David Măruță atunci când a întrat în sala evenimentului cântând «SOS» alături de Gami, colegul de trupă. David Măruță și restul invitaților de la ziua de naștere au cântat și s-au distrat pe muzica trupei 5gang.

5gang este noua senzație a YouTube-ului românesc

«SOS», «Focuri» și «Story», sunt doar câteva titluri de piese care i-au făcut cunoscuți la nivel național și i-au făcut pe cei cinci video bloggeri să vândă biletele de la concerte în doar câteva zile. Urmează să aibă cel mai mare concert al trupei, mai exact, acesta va avea loc la Arene Romane, și au vândut toate biletele într-un timp foarte scurt. Piesa «SOS» a strâns aproape 19 milioane de vizualizări pe Youtube.

5gang.jpg

Cine sunt cei 5 vloggeri care au devenit cele mai în vogă vedete ale YouTube-ului
Foto Instagram

Noua piesă de la 5gang a urcat imediat în topurile tendințelor de pe Youtube, unde a rămas mult timp, luptându-se cot la cot cu noua piesă lansată de traperul abi care a lansat «Rege pă România», o melodie care a strâns multe critici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Maruta (@marutadavid) on

Loading...
 
 

Citește și

  • Zi mare în familia Măruță! Băiețelul Andrei și al lui Cătălin a împlinit 8 ani, iar cei doi s-au întrecut în urări pe rețelele de socializare. David este acum băiat mare, însă cuplul parcă și-ar dori să oprească timpul în loc pentru a se bucura la nesfârșit de această perioadă în care își retrăiesc copilăria alături de micuții lor.

  • andra

    Andra lansează o nouă piesă în limba română, o melodie de dragoste, intitulată „Supereroi“. În videoclip, artista joacă alături de un tânăr actor despre care se tot aude în ultima vreme: Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu.