Secretul care s-a aflat abia după moarte! Ce vârstă avea, de fapt, Ileana Ciuculete

ileana_ciuculete_1.jpg

ileana ciuculete adevarata varsta cruce
Artista și-a ascuns adevărata vârstă
Foto: Facebook

Cântăreața Ileana Ciuculete s-a stins din viață fulgerător, marți seară (14 martie), fiind răpusă de cancer și ciroză, boli de care a aflat în urmă cu doar câteva zile. Deși se credea că îndrăgita artistă a plecat dintre noi la vârsta de 59 de ani, însă se pare că Ileana și-a ascuns toată viața adevărata vârsta.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în anul 1952. Anul adevărat al nașterii este inscripționat pe crucea care-i va veghea veșnic mormântul. În septembrie anul acesta, cântăreața ar fi împlinit 65 de ani. 

alajsdf.jpg

ileana ciuculete adevarata varsta cruce
Pe cruce este inscripționat adevăratul an al nașterii
Foto: Click!

 

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară. Artista se internase într-o unitate sanitară privată din Capitală, în urmă cu doar nouă zile. Ileana Ciuculete a fost răpusă de cancer şi ciroză. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti. Soțul ei, Cornel Galeș, s-a ocupat de toate pregătirile funerare. Până sâmbătă, oricine dorește să-i aprindă o lumânare se poate duce să-și ia adio de la ea, la capelă. Încă de marți, de când s-a aflat îngrozitoarea veste, cei apropiați de Ileana o veghează neîncetata. Fratele, soțul, copiii și bătrâna ei mamă o plâng de zile întregi.

familie.png

ileana ciuculete adevarata varsta cruce
Frate și mama Ilenei Ciuculete
Foto: Click!

4-5-act-foto-1-4col-27cm-ciuculete.jpg


Ileana Ciuculete a fost răpusă de cancer şi ciroză, boli de care a aflat în urmă cu nouă zile!

fratele_artistei.jpg

frate
Fratele Ilenei Ciuculete, devastat de durere la capul artistei

ileana_ciuculet_casa.jpg

casa
Poarta casei natale a Ilenei Ciuculete, devine altar
foto: adevarul
Loading...

Citește și

  • ileana ciuculete fost sot relatie

    Ileana Ciuculete a fost într-un permanent război cu cei doi băieţi ai săi şi cu fostul ei soţ, valeriu Sfetcu, şi el cântăreţ de muyică populară. Acum, după ce a murit, copiii îi regretă dispariţia, dar în trecut aceştia îşi făceau praf mama. la fel de aspru cu ea a fost şi fostul de partener de care a divorţat după 12 ani de căsătorie.

  • ileana ciuculete a murit

    Anul acesta, pe 8 martie, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș împlineau 24 de ani de căsnicie. Însă, cei doi nu s-au mai bucurat și nu au mai petrecut așa cum făceau odinioară, întrucât, culmea, în respectiva zi, cântăreața a aflat că suferă de o cumplită boală iar șansele de supraviețuire pe care i le dăduseră medicii erau foarte mici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1