Secrete din trecutul vedetelor: ce făceau pentru bani Pepe, Bianca Drăgușanu, Alex Velea și Connect-R

6-7-55.jpg

Alex Velea a vândut haine la metrou

Sunt numai un zâmbet, când se aprinde lumina reflectoarelor, poartă haine de lux şi au un aer de învingători. Puţini ştiu însă că Daniela Crudu, Connect- R, Bianca Drăguşanu, Fuego, Alex Velea şi Pepe nu au trăit dintotdeauna în puf, şi că părinţii lor s-au confruntat cu serioase probleme financiare. Sunt amintiri dureroase, aşa că ei fac acum tot posibilul să le ofere copiilor lor tot ce e mai bun.

Ionuţ Nicolae Pascu alias Pepe (39 d ani), care acum are ditamai vila şi o maşină de lux în garaj, a ştiut ce înseamnă greutăţile vieţii, încă de mic. Ca să facă un ban de buzunar, el a muncit din adolescenţă. Artistul n-a ascuns niciodată faptul că a vândut cafea, ceai şi sendvişuri în Piaţa Moghioroş, din Cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

6-7-5.jpg

Pepe vindea cafea în Piaţa Moghioroş

Părinţii săi, Ion Talent şi mama sa, Tatiana, au avut, în această piaţă, un fast-food, iar tarabagiii îşi amintesc şi acum cu drag de băiatul frumos care cânta cu tava de cafea în mână. Pepe a fost extrem de harnic şi umbla toată piaţa să-şi vândă marfa.

6-7-11.jpg

Connect-R îşi ajuta familia cu alocaţia lui

 

Ştefan Mihalache alias Connect-R (36 de ani) a crescut într-o familie săracă. Solistul a povestit că a traversat perioade grele în copilărie, când părinţii erau nevoiţi să se descurce exclusiv din alocaţia pe care o primeau pentru el. După ce a crescut şi a început să conştientizeze necazurile părinţilor săi, Ştefan s-a apucat de muncă şi a adus bani în casă. Mai întâi a lucrat ca tinichigiu, iar mai târziu s-a angajat ca inginer de sunet la un studio de înregistrări.

Nici lui Alex Velea (35 de ani) nu i-a fost uşor în copilărie. După ce a devenit cunoscut, artistul a povestit într-o emisiune tv că a vândut de mic haine la metrou, ca să facă un ban în buzunar. A muncit enorm, iar acum e realizat din toate punctele de vedere. Are doi băieţi cu Antonia, Dominic (4 ani şi jumătate) şi Achim (2 ani şi 6 luni), iar ea mai are o fiică Maya (8 ani şi jumătate), din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

6-7-crudu.jpg

Daniela Crudu primea păpuşi din cârpă

 

Daniela Crudu (29 de ani) şi sora ei au fost crescute de tată, după ce mama lor a plecat la muncă în Italia. Chiar dacă bărbatul s-a străduit să aibă ce să pună pe masă, nu a putut să le răsfeţe pe fete aşa cum şi-ar fi dorit. ”Tata avea ce să pună pe masă, dar îmi lipsea viaţa pe care o duc astăzi. Mă bucuram când primeam portocale şi dulciuri, jucării din cârpe, toate fac parte din experienţa de viaţă, poate n-aş mai fi ajuns aici dacă nu treceam prin toate astea”, a povestit bruneta. Mânată de dorinţa de a ieşi din sărăcia copilăriei şi a cartierului bucureştean Ferentari, Daniela şi-a făcut un nume în showbiz, iar azi câştigă foarte bine din emisiunile tv, dar şi din publicitate.

6-7-2.jpg

Bianca Drăguşanu purta pungi peste şosete

 

Cât o priveşte pe Bianca Draguşanu (37 de ani), ea a povestit că a locuit într-o cămăruţă din incinta Stadionului Jiul Petroşani, alături de tatăl ei, antrenor. Pe atunci, cei doi, tată şi fiică, se chinuiau să facă mâncare la un reşou, iar Bianca nu poate uita nici azi cum se încălţa ierni la rând cu aceleaşi ghete. Iar când se rupeau, ea punea pungi peste şosete ca să nu se ude.

6-7-4.jpg

Bianca Drăguşanu este acum una dintre cele mai sexy vedete din show-biz

 

Nici Paul Surugiu-Fuego (42 de ani) n-a trăit în puf. Pe atunci, era foarte sărac, iar moartea tatălui său l-a afectat foarte mult.  ”Uneori trăiam de pe o zi pe alta pentru că ai mei au muncit enorm, ca să mă ţină la facultate. Am stat la  Internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori n-aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet ca să mă duc cu autobuzul sau cu troleibuzul. Mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei, făceam cam 6-7 kilometri pe jos”, povestea el. 

6-7-9.jpg

Fuego mergea 7 km pe jos, că nu avea bilet de tramvai

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1