Secret dezvăluit de Mărțișor! De ce a ales-o soțul pe Andreea Esca dintre atâtea femei

esca_si_eram.jpg

andreea esca alexandre eram
Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000
foto: Sever Gheorghe

Andreea Esca (45 de ani) nu a făcut niciodată un secret din faptul că planul de cucerire a celui care i-a devenit soț nu a decurs chiar lin. Vedeta Știrilor PRO Tv a fost nevoită să-l convingă pe chipeșul Alexandre Eram să renunțe la relația lui de atunci, cu o blondă superbă.

Omul de afaceri Alexandre Eram a dezvăluit într-un interviu pentru Pagina de Psihologie cu ce l-a cucerit vedeta PRO Tv în urmă cu aproape 20 de ani, ce anume face ca relația lor să fie proaspătă și acum, după atâta vreme, și cum e să fii tatăl a doi adolescenți în vremurile noastre.

La întrebarea de ce a ales-o pe Andreea în locul oricărei alte femei, Alexandre Eram a dat, de fapt, definiția unei relații reușite. ”Pentru că ne potrivim, ne înțelegem și ne susținem reciproc.”

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000, iar la câteva luni după nuntă cei doi au devenit părinții Alexiei. După alți doi ani, în familia lor a intrat Aris. Așa se face că, în această perioadă, soții Esca-Eram trebuie să se ”lupte” cu doi adolescenți, iar lucrurile nu sunt tocmai simple. ”Am avut sute de angajați, dar mi se pare mai greu cu doi adolescenți. Trebuie să ai răbdare, înțelepciune, ca să înțelegi și să ierți multe”, a mărturisit tatăl Eram.

andreea-esca-sot12547.jpg


Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000
Loading...
 
 

Citește și

  • andreea esca plaja

    În acest weekend, Andreea Esca (43 de ani) s-a distrat pe plajă, alături de prietene și de fiul ei, Aris. Știrista de la Pro Tv a publicat un videoclip inedit pe Facebook care o surprinde într-o ipostază în care telespectatorii știrilor nu au mai văzut-o.

  • andreea esca

    Andreea Esca (43 de ani) și-a sărbătorit mama marți, 7 iunie, într-un mod inedit. Știrista a postat o imagine alb-negru, cu mama ei în costum de baie, pozând artistic pe o motocicletă. ”Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1