Se pregătește „Ferma Vedetelor” 4! Află unde va pleca Monica Bârlădeanu

monica_barladeanu_3.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu a înlocuit-o pe Iulia Vântur la cârma emisiunii ”Ferma vedetelor”
foto: Pro TV

Veste bună pentru fanii îndrăgitului reality-show transmis de PRO TV, care va avea un nou sezon, cel de-al 4-lea. Monica Bârlădeanu va fi din nou gazda emisiunii, pentru care au început deja pregătirile. Click! a aflat cele mai noi detalii.

Au început deja pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al reality-show-ului „Ferma Vedetelor”, care va fi transmis la Pro TV anul viitor şi care va fi prezentat tot de fermecătoarea Monica Bârlădeanu (39 de ani). După două sezoane prezentate de Iulia Vântur, acum show-ul va ajunge la cel de-al patrulea sezon, despre care se aude că va fi filmat în zona orașului Drobeta Turnu Severin.

ferma_vedetelor_3.jpg

castigatoare Ferma vedetelor, cine a castigat Ferma, PRO TV, reality-show, actrita, concurenti
Ultima dată, "Ferma vedetelor" s-a filmat la Porumbacu de Sus

Momentan, negocierile cu vedetele s-au cam terminat, unele au fost ofertate şi nu au acceptat, altele au fost deja parafate. Se aude că Lora ar fi fost dorită de producătorii emisiunii, însă aceasta se lasă greu după ce a fost într-un alt reality-show, la “Asia Express”, de la Antena 1. Se duc negocieri și cu alte vedete care au mai participat la alte emisiuni, dar şi cu actorii din serialele „Vlad”, „Triplusec” sau „La Bloc”. „Monica Bârlădeanu este pregătită să-şi reia rolul de moderatoare, gazdă şi de mama tuturor răniţilor de la «Fermă». Concurenţii vor avea iar de înfruntat frigul, foamea şi dorul de cei dragi, însă se vor descurca la fel cum au făcut-o şi în celelalte sezoane”, ne-au spus surse apropiate echipei emisiunii. Show-ul a debutat în 2015 și până acum a fost câștigat de George Vintilă, Paul Ipate și Tania Popa.

Loading...

Citește și

  • Rona Hartner, Daniel Iordachioaie, Ferma vedetelor, PRO TV, interviu, reality-show

    De marţi, 13 februarie, Daniel Iordăchioaie (49 de ani) şi Rona Hartner (44 de ani) fac echipă în reality-show-ul “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV. Cum cei doi sunt buni prieteni şi în realitate, i-am provocat la un dublu-interviu despre experienţa pe care au avut-o, la filmări, cu nea Raţă şi prezentatoarea Monica Bârlădeanu.

  • Cristi Mitrea, Rona Hartner, Daniel Iordăchioaie, Majda Aboulumosha, Ferma vedetelor, accidentari, spital

    Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului „Ferma vedetelor”, de la PRO TV, le dă bătăi de cap concurenţilor, care se accidentează pe bandă rulantă. Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea sau Daniel Iordăchioaie au avut cel mai mult de suferit.