Se înţeleg perfect, dar la teatru el e şeful! Bebe Cotimanis a vorbit despre relația cu Iulia Dumitru

poza_mare_copy.jpg

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru sunt vedetele teatrului din Pitești

Bebe Cotimanis (65 de ani ) sau ”Inginerul” Cezar din serialul ”Vlad”, este directorul Teatrului „Al. Davila“ din Piteşti, unde, în urmă cu trei ani, s-a îndrăgostit de actriţa Iulia Dumitru, alături de care joacă în mai multe piese. Bebe a povestit, pentru ”Adevărul”, despre debutul în actorie, dar şi despre soarta teatrului din provincie.

vlad_copy.jpg

Bebe are un rol important în serialul ”Vlad”, de la PRO TV
Sunteţi directorul Teatrului ”Alexandru Davila”, din Piteşti. Cum e noua experienţă?
Este o provocare pe care o accept cu mult entuziasm. Nu este deloc simplu şi înseamnă o mare responsabilitate.  Tratez această etapă precum un mare rol, iar dacă va fi unul negativ sau pozitiv rămâne să judecaţi dumneavoastră, publicul, în timp. Dar am un mare avantaj: iubesc oamenii.
Cum v-aţi adaptat pe perioada pandemiei?
Pandemia a fost un moment greu pentru orice artist din lume. Dar, bineînţeles, a trebuit să ne adaptăm. Mai întâi singura modalitate a fost online-ul. Acum ni s-a dat libertatea spaţiilor deschise şi vom vedem cum evoluează această nouă etapă. Suntem norocoşi să putem performa în Grădina de Vară din Piteşti. Întreaga echipă a teatrului încearcă acum să găsească soluţii optime ca spectatorii să se poată bucura în continuare de teatru în condiţii de maximă siguranţă.
Poate fi revigorat teatrul de provincie?
Ne propunem să ne reîmprietenim cu publicul nostru şi nu, în ultimul rând, noi cu noi înşine. Urmează o serie de proiecte în aer liber, vor ocupa pur şi simplu Piteştiul. Până la intrarea în sală, vrem să ne recâştigăm publicul de toate vârstele.


Cât a fost nebunie şi cât a fost destin în alegerea actoriei?
A fost o pură întâmplare. Eram tehnician arhitect la “Proiect Bucureşti” şi a venit un prieten care a spus: “S-a făcut o brigadă artistică în cadrul proiectului”. Un moment extraordinar ca să fugim de muncă. Aşa a început totul…
De câte ori v-aţi împrumutat vocea şi care e reclama preferată?
Vrei să mă faci prieten cu infinitul? Nu o să-ţi reuşească.  Fiecare moment în parte este o “reclamă preferată”. Altfel nu le-aş face.
Care e personajul negativ real pe care v-aţi dori să îl interpretaţi?
Nuţu Cămătaru. Nu e un personaj negativ neapărat. Glumesc? (râde) Dacă află Nuţu, m-am aranjat de o carieră în plus.

 

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 548587378


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1