Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei după vacanța de la munte? «Mă curtează. Mi-a trimis flori»

oana-roman-marius-elisei.jpg

oana roman si marius elisei
Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de împăcare
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Roman (45 de ani) este pe punctul de se împăca cu Marius Elisei la trei luni de la divorț! Ultima ieșire a celor doi, weekend-ul trecut, la Poiana Brașov, împreună cu Isabela, pare să-i fi apropiat din nou. Marius nu doar că le-a făcut cadou vacanța de la munte, dar a și început s-o curteze asiduu pe fosta soție.

Weekend-ul trecut a fost a doua oară când Oana Roman și Marius Elisei au mers împreună în vacanță de dragul fiicei lor, Isabela. Dacă de Paște, Oana s-a ținut tare pe poziții și a spus că nu se pune problema să se împace cu fostul soț, după vacanța de săptămâna trecută, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt.

Oana Roman și Marius Elisei au împărțit aceeași cameră în vacanță

Mai mult, Marius a surprins-o pe Oana când a invitat-o în vacanță la Poiana Brașov și a plătit el hotelul de lux în care s-au cazat. Marius Elisei a luat un apartament comun, cu două paturi pentru toți trei, iar Oanei nu i-a displăcut deloc gestul fostului soț.

”A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera ”, a spus Oana Roman, la “Xtra Night Show”.

Citește și:

Oana Roman și fostul soț, din nou ca o familie. Cum și-a impresionat Marius Elisei fosta nevastă

Oana Roman: ”Marius are o nouă relație! Nu vrea să ne mai vedem deloc!”

Oana Roman: “Vreau să cumpănesc bine lucrurile”

Aflat în depresie după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei face acum eforturi să o recucerească pe fiica fostului premier Petre Roman cu gesturi romantice și o curtează mai ceva ca la începutul căsniciei.

 “Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică. Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5