Schimbări la Xtra Night Show! Anunţul făcut de Dan Capatos

dan-capatos-xtra-night-show.jpg

Dan Capatos
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Schimbări la emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, chiar din prima ediţie a noului sezon. Anunţul a fost făcut chiar de prezentatorul Antena 1, luni (7 ianuarie): Dorian Popa, care se alăturase echipei în sezonul precedent, va părăsi emisiunea.

Dorian Popa s-a alăturat echipei Xtra Night Show în sezonul 22, însă şi-a dat seama că nu poate să facă faţă programului încărcat. Fiind un cântăreţ de succes, el are prea multe concerte şi nu poate să fie mereu prezent în platoul emisiunii Antena 1. Cei care s-au obişnuit să îl vadă pe Dorian pe ecranele televizoarelor nu au de ce să fie trişti, însă: el va avea un proiect săptămânal la postul din Băneasa. Dan Capatos a ţinut, în prima ediţie a sezonului 23, să îi mulţumească fostului coleg de platou pentru emisiuniile realizate împreună. 

dorian-popa-xtra-night-show.jpg

Dorian Popa pleacă de la Xtra Night Show
foto: Facebook

"Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim", a fost anunţul făcut de Dan Capatos la Xtra Night Show. 

 

Loading...