Schimbări în grila Antena Stars. Cu cine va fi înlocuit Andrei Ștefănescu la matinalul prezentat cu Nasrin Ameri

Nasrin Ameri și andrei Ștefănescu au făcut doi ani un cuplu pe micul ecran la matinal, îns solistul (Alb-Negru) se retrage de le emisiune.Duminică a fost ultima zi a lui Andrei Ștefănecu la matinal, iar de miercuri Nasrin o să prezinte cu Dima Trofim de miercuri până vineri de la 10-12.45, iar sâmbăta și duminica de la 10.00-13.00.

Așadar, solistul va fi înlocuit tot de un cântăreț-actor, cu care Nasrin va prezenta. Chiar și așa, Andrei nu părăsește trustul Antenelor, ci se va concentra pe alte proiecte, lăsând în urmă Star Matinal.

”Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal. De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună”, a spus Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Star matinal”.

Primele declarații ale lui Nasrin Ameri după plecarea lui Andrei Ștefănescu

Gazda emisiunii, care va rămâne practic veterana programului regretă plecarea lui Andrei, dar în același timp se bucură că el a rămas în trust pentru un alt proiect.

nasrin.jpg

nasrin ameri
Nasrin Ameri va prezenta cu Dima Trofim
foto: arhiva personala

“Nu trebuie să dramatizăm. Orice schimbare este binevenită în viața fiecărui om, depinde cum o gestionăm. Andrei nu doar că îmi este coleg, este și un prieten fabulous și cred că am trecut prin toate prin acești doi ani și ceva de zile", a spus bruneta.

dima_trofim.jpg

dima trofim
Dima Trofim, noul partener de emisiune a lui Nasrin
foto: arhivă personală

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1