Scene de sex cu Rona Hartner! Uite cum arăta complet goală la 24 de ani!

rona_hartner1.jpg

rona hartner
Rona Hartner, la 24 de ani în filmul ”Gadjo Dilo”
foto: captură

Rona Hartner se pregătește să se întoarcă pe micile ecrane, în reality show-ul ”Ferma vedetelor”, la PRO Tv. Frumoasa actriță a devenit cunoscută publicului după ce a jucat în celebrul film”Gadjo Dilo”. Pe-atunci Rona avea 24 de ani și a jucat o scenă de sex memorabilă. Iat-o în sânii goi, într-o cătun țigănesc.

În 1997, Rona Hartner își făcea debutul actoricesc în ”Gadjo Dilo”. Filmul regizat de Tony Gatlif spune povestea unui tânăr francez aflat în România în căutarea unui legendar cântăreț țigan. Ajutat de bătrânul Isidor, liderul clanului din sat, acesta pătrunde în lumea haotică, dar pasionantă a cântăreților țigani, pitorești și violenți, amuzanți și supărăcioși, îndrăgostindu-se de oacheșa Sabina.

Sabina este nimeni alta decât Rona Hartner, care interpretează memorabil scenele din șatră, îmbrăcată în fuste colorate, având un trup feciorelnic. În film, francezul se îndrăgostește de ea, iar cei doi joacă o scenă de dragoste care se desfășoară într-o pădurice din apropierea satului țigănesc. Rona apare complet goală, în timp ce se iubește sălbatic cu  Stephane.

rona_hartner2.jpg

rona hartner
Rona Hartner și Romain Duris, în filmul ”Gadjo Dilo”
foto: captură

 

Din februarie, Rona Hartner va putea fi urmărită la PRO Tv, în show-ul ”Ferma vedetelor”. Showul va debuta într-o zi plină de ghinion, sau, dimpotrivă, o zi de marţi, 13, de la ora 20.00 şi apoi va fi difuzat de marți până joi. ”Ferma vedetelor” le va arăta telespectatorilor parcursul și experiența celor 6 cupluri în ferma dezafectată și probele grele prin care vor trebui să treacă. De la viața de vedetă plină de confort, ieșiri în locuri selecte, concerte, spectacole, prieteni, tehnologie, mașini, telefoane mobile, internet și curent electric, cele 6 perechi vor ajunge într-o fermă, în mijlocul munților, unde se vor trezi de dimineață, vor trebui să muncească cât e ziua de lungă și chiar și noaptea.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1