Scene de Romeo și Julieta cu Smiley și Bartoș. Cei doi i-au cântat serenade sub balcon unei fetițe de 13 ani

smiley-bartos.jpg

Smiley și Pavel Bartoș au cântat serenade cu o trupă de mariachi
Pentru ca surpriza să fie deplină, cei doi simpatici prezentatori au venit cu o trupă de mariachi și cu un imens urs de pluș
foto: PRO TV
Citeste tot despre: 

Bucuria stă în lucruri mici. Ne-o demonstrează Bartoș și Smiley care au reușit, fără prea mult efort, să-i facă unei copile o zi superbă, pe care n-o va uita toată viața.

O fetiță de 13 ani din Pitești a avut parte de emoții și bucurii pe bandă rulantă în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”. Abandonată de părinți la doar 11 luni și crescută de bunicii fără mari posibilități financiare, Roberta a primit o locuință nouă, renovată. Dar bucuriile nu s-au oprit aici. Adolescenta a avut, la final, parte de o surpriză de proporții din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. 

Smiley și Pavel Bartoș au cântat serenade sub balcon

Știind cât de mult îi apreciază fetița, s-au gândit să vină personal la ea și să-i cânte o serenadă sub balcon. Nu singuri, ci cu o întreagă trupă de mariachi. S-a lăsat cu multe lacrimi de fericire. „Eu sunt genul de persoană care, chiar și după atâția ani, se emoționează mai ușor decât persoana care vrea să mă cunoască. Drept urmare, am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des!”, a declarat pentru Click! Pavel Bartoș.

roberta.jpg

Roberta a plâns de fericire când și-a văzut idolii ținând un show special pentru ea
Roberta a plâns de fericire când și-a văzut idolii ținând un show special pentru ea

Roberta a mai încercat în trecut să-și întâlnească idolii, când a aplicat pentru „Românii au talent”, însă nu a trecut de preselecții. Poate de acum încolo va avea mai mult succes, mai ales că se pregătește intens la balet și gimnastică. Până acum, a câștigat numeroase premii și medalii. Ca să o poată susține să facă performanță, bunicii au renunțat la multe, chiar și la medicamentele necesare după o anumită vârstă. „Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou”, spune George, bunicul care a devenit tată pentru copilă. Întregul moment și emoționanta poveste de viață a fetiței le puteți urmări miercuri, de la ora 20.30, la PRO TV.

Loading...