Scărlătescu, la un pas de moarte! Celebrul Chef a căzut din picioare

gina-si-catalin-scarlatescu.jpg

gina pistol chef catalin scarlatescu mancare emisiune tv
Gina Pistol a fost la un pas sa isi piarda bunul amic si coleg de emisiune, pe Catalin Scarlatescu
foto: Facebook

Cătălin Scărlătescu este, proababil, cel mai popular Chef din România, reușind să combine cu success rezultatele din bucătările și mâncărurile făcute cu o viață mondenă agitată.

Cu toate acesta, Scărlătescu a fost de curând la un pas de moarte. Și nu, nu din cauza curie de slăbire pe care a urmat-o și care l-a făcut să își schimbe întreaga garderobă, ci din cauza felului de mâncare preferat al lui. Astfel, a dezvăluit el la Antena 1, în timp ce se afla într-un hotel de cinci stele, Chef Cătălin Scărlătescu a comandat un burger cu carne, lucru care a fost aproape să î idea o lovitură fatală. Iar asta pentru că, după ce a mâncat jumătate din el, lucrurile au luat-o razna.

chef_scarlatescu_0.jpg

chef catatlin scarlatescu mancare stricata scandal lesin
Chef Catalin Scarlatescu este extrem de pretentios cand vine vorba de mancare
foto: Facebook

“Era să mor la un hotel de cinci stele. Am mâncat jumătate de burger şi am găsit un vierme în carne. Avea şi trei ouă. Era să rămâneţi fără Scărlătescu.Am delirat, am căzut şi m-au luat frisoanele. Am avut temperatură 40 cu 4. Uite-te în ce hal eram!”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu la Antena 1.

Loading...
 
 

Citește și

 • chef Catalin Scarlatescu, cum a slabit Scarlatescu, dieta, regim, Chefi la cutite, Festivalul Gustului Romanesc, Constanta, festival culinar

  Mare vâlvă s-a creat în rândul fanilor de când chef Cătălin Scărlătescu s-a subţiat, în nici un an, cu 47 de kilograme. El nu este foarte darnic în detalii, preferând să spună că a ţinut o dietă pe bază de crudităţi, iar de aici au apărut speculaţiile că şi-ar fi micşorat stomacul, în secret.

 • chef Catalin Scarlatescu, cum a slabit Scarlatescu, dieta, regim, Chefi la cutite, Festivalul Gustului Romanesc, Constanta, festival culinar

  Şi-a pierdut kilogramele, dar nu şi umorul. Îl vedeţi în fiecare luni şi marţi, la “Chefi la cuţite” (Antena 1), mai slab cu aproape 50 kg, iar povestea din spatele transformării este uluitoare. Şi, deşi el îşi numără acum fiecare dumicat, chef Cătălin Scărlătescu (45 de ani) e nevoit să gătească munţi de mâncare delicioasă pentru alţii. Aşa va face şi în perioada 5-8 octombrie, la Festivalul Gustului Românesc, eveniment care va avea loc în Piaţa Ovidiu, din Constanţa. Despre toate ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

 • chef florin scarlatescu greutate kilograme

  Chef Călin Scărlătescu (45 de ani) a reușit să surprindă o țară întreagă după ce s-a subțiat vizibil. Prezent marți la lansarea colecției de pantofi a Ralucăi Bădulescu, vedeta Antena 1 ne-a vorbit despre avantajele dietei de slăbit.

 • catalin scarlatescu bucatar burlac

  Cătălin Scărlăescu a schimbat alimentația și odată cu ea măsurile la haine! Bucătarul, care până nu demult nu putea să stea departe de preparatele delicioase care îi ies din mâini, a ajuns să fie tras prin inel. Sâmbătă a atras multe priviri într-un club de fițe din Mamaia. Îmbrăcat în jeanși și tricou, cheful a fost de nerecunoscut, ba unii i-au spus chiar că arată mai tânăr de când a slăbit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1