Scandalul divorțului lasă urme pe fața lui Kamara. Cum a apărut la un eveniment

kamara_si_sotia.jpg

kamara oana
Oana şi kamara nu se mai înţeleg de mai multe luni, divorţul fiind foarte aproape
Foto: arhivă personală

Anul a început prost pentru Kamara, jumătatea trupei Alb Negru. Solistul se află în plin scandal de divorț cu soția lui, Oana, cu care are și un băiețel în vârstă de 3 ani și 9 luni. La început el s-a afișat cu o altă femeie, însă apoi au ieșit la iveală informații că și Oana a călcat strâmb.

Pe zi ce trece, ies la iveală noutăți despre mariajul lui Kamara. Soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal D şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie. "Da, am facut sex cu acel bărbat acesta. M-am întors acasă şi am făcut dragoste cu Kamara. Probabil că ar fi fost normal să ne fi despărţit a doua zi", a declarat Oana la "Wowbiz". 

img_0138.jpg

Kamara, Oana, divort, scandal, cearcane, lansare, adulter, despartire
Cearcănele adânci trădează faptul că solistul trece printr-o perioadă grea
foto: Dorin Constanda

Scandalul a lăsat urmări și pe chipul lui Kamara, care joi seară le-a susținut pe fetele de la Bambi, la lansarea videoclipului “Iubirea mea secretă”. Solistul părea că doarme din picioare, avea cearcăne adânci și pare că a și slăbit câteva kilograme. Nu a dorit să facă declarații, dar a stat la poze și a evitat, elegant, subiectul divorțului. Kamara și Oana s-au căsătorit în secret, în decembrie 2012, după ce s-au cunoscut pe Internet.

img_0132.jpg

Kamara, Oana, divort, scandal, cearcane, lansare, adulter, despartire
Kamara, alături de Denisa Tănase
foto: Dorin Constanda
Loading...

Citește și

  • oana kamara scandal infidelitate

    Mariajul lui Kamara cu Oana este pe butuci, dar nu aceasta este noutatea, ci faptul că soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal d şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie.

  • kamara

    Supărat că soţia a vorbit despre boala copilului lor la televizor, Kamara a sărit la gâtul Oanei şi a desfiinţat-o. Solistul, care până în urmă cu doar câteva zile era oaia neagră a familiei, a pasat vina în curtea nevestei. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a-şi spăla păcatele şi a "şterge" episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1