Scandal pe bune între Iulia Albu şi Raluca Bădulescu: "Dacă vreodată în viaţa ta..."

iulia_si_raluca.jpg

iulia albu raluca badulescu scandal platou bravo ai stil
Iulia Albu şi Raluca Bădulescu au avut un schimb tăios de replici
foto: colaj Click!

Inevitabilul s-a produs! Raluca Bădulescu şi Iulia Albu, ambele jurate la emisiunea "Bravo, ai stil", şi-au aruncat cuvinte grele în ediţia de luni a show-ului. Totul a pornit de la numele blondei pe care fashion-editorul l-a stâlcit. De aici şi până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Nervii s-au întins la maximum şi spiritele s-au încins rău, luni, la "Bravo, ai stil!". Raluca Bădulescu şi Iulia Albu au fost protagonistele unui episod savuros şi puţin le-a lipsit să se încaiere. Schimbul de replici tăios i-a ţinut pe telespectatori în faţa micilor ecrane, fanii celor două asistând la o ceartă în toată regula. Prima care a călcat pe bec a fost Iulia Albu. Ea i-a spus Ralucăi Bădulescu pe alt nume de familie decât cel din buletin, iar blonda s-a inflamat puternic. "De unde este asta cu Raluca Bădescu? Replica asta a fost nelalocul ei. Eu nu ţi-am spus altfel decât Iulia Albu. Eu ştiu că ai dori să te cheme Iulia şi în alt fel, cum îl cheamă pe iubitul tău, dar ce crezi, nu a venit momentul! Deci, Mihai, Iulia a zis că-i place Albu! Eu nu a trebuit să mă mă mărit cu nimeni ca să mă cheme Raluca Bădulescu, aşa m-am născut", a fost remarca vedetei.

Iulia Albu a explicat că-i place numele ei, pentru că deja este o marcă înregistrată, şi că nu va renunţa la el indiferent dacă se va mai căsători sau nu. "Tatăl meu nu a fost senator. A trebuit să reuşesc prin forţele mele!", a punctat şi Iulia făcând referire la senatorul Doru Laurian Bădulescu, tatăl blondei.

Această replică a înfuriat-o şi mai tare pe Raluca Bădulescu, care a recurs la ameninţări. "Dacă o singură dată în această emisiune, Iulia, şi nu glumesc, sau vreodată în viaţa ta, mai implici numele părinţilor mei, nu... nu îţi permit să aduci aceste nume în discuţie. Şi cu asta am terminat!", a conchis nervoasă Raluca Bădulescu.   

Întreaga ceartă a celor două poate fi urmărită de la minutul 31.00.   

  

Loading...
 
 

Citește și

 • iulia albu wowbiz masca

  Iulia Albu ştie cum atragă atenţia asupra ei şi a făcut-o şi joi seară la rubrica ei săptămânala de la "Wowbiz" într-un mod care a lăsat mută asistenţa. Fashion-editorul a apărut purtând o mască transparentă, accesorizată cu ochi şi cu o diademă de prinţesă. Îmbrăcată în roşu de sus până jos, vedeta a continuat să uimească cu o mărturisire intimă.

 • iulia albu radar de media machiaj

  Nu există apariţie a Iuliei Albu care să nu fie intens comentată. Aşa s-a întâmplat şi joi seară la premiile Radar de media, unde jurata de la "Bravo, ai stil" şi-a făcut intrarea în stilul ei caracteristic. Cu o rochie-chimono, un evantai din pene mov, dar şi cu un machiaj strident în nuanţe de gri şi negru care i-a accentuat ochii, vedeta nu avea cum să treacă neobservată şi nici nu îşi dorea asta.

 • raluca badulescu piscina sot prieteni

  S-au dus vremurile când Raluca Bădulescu stătea îmbrăcată până-n gât pe plajă. De când și-a micșorat stomacul chirurgical și și-a înjumătățit greutatea, jurata de la "Bravo, ai stil!" (Kanal d) face parada celor mai stridente costume de baie. Într-unul roz bombon a făcut furori la pisicină, weekend-ul trecut, când s-a răcorit în compania unor prieteni.

 • raluca badulescu bravo ai stil peruca

  Jurata de la "Bravo, ai stil", apreciată pentru modul în care se transformă asemenea unui cameleon, și-a uimit fanii cu o nouă formă a coafurii! Raluca Bădulescu are o colecţie impresionantă de peruci pe care le foloseşte la filmările emisiunii de la Kanal d. În timpul liber, vedeta renunţă la ele în favoarea părului ei natural.