Scandal între Iuliana Luciu şi Andreea Podărescu din cauza unui bărbat! Ce acuzaţii i se aduc fostei asistente tv

iuliana_luciu.jpg

iuliana luciu
Iuliana Luciu a intrat în scandal din cauza unui bărbat
foto: Arhiva Personală

A început scandalul între Andreea Podărescu şi Iuliana Luciu, fosta asistentă tv a Simonei Gherghe, de la "Acces Direct". Mărul discordiei dintre cele două tinere este un bărbat. În timp ce prima vrea să-l păstreze lângă ea pe tatăl băieţelului în vârstă de doar 9 luni, cea de-a doua se pare că trage cu dinţii ca partenerul Andreei să revină în viaţa ei. Supărată că nu se poate înţelege civilizat cu rivala ei, Andreea Podărescu a făcut publică toată discuţia prin care insistă ca Iuliana să renunţe.

Iuliana Luciu şi Andreea Podărescu au ceva de împărţit, iar lucrurile se tranşează mai nou pe Facebook. Cele două brunete se află în război pentru inima unui bărbat, iar Andreea, care are şi un copil cu cel căruia Iuliana i-ar da târcoale, a vrut să ştie toată lumea până unde este dispusă să ajungă ca rivala ei să cedeze. "Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi. (...)

andreea-podarescu.jpg

andreea podarescu copil
Andreea Podărescu are un băieţel cu bărbatul pe care Iuliana Luciu l-ar vrea în viaţa ei
Foto: arhivă personală

Tu nu duci un război cu mine, ci cu un copilaş de 9 luni, care în momentul în care îşi vede tăticul sare din căruţ să-l pupe. (...) Îţi las o poză cu copilaşul pe care noi l-am dorit încă din prima zi de când ne-am cunoscut ca să vezi cu cine te lupţi tu şi pe nefericirea cui vrei tu să-ţi clădeşti o viaţă. Priveşte îngerul, căruia vrei să-i furi dragostea de tată!", a scris Andreea Podărescu într-un mesaj privat adresat Iulianei, care mai apoi a devenit public. 

Iuliana Luciu nu a fost intimidată de acest atac şi a explicat că este antrenată, căci de-a lungul timpului imaginea ei a tot avut de suferit.   

loading...
Loading...

Citește și