Scandal imens la Survivor 2021, după ce doi colegi au sărit să-l bată pe războinicul Albert. Fanii emisiunii au făcut sesizare la CNA

albert-oprea-survivor.jpg

Albert Oprea, de la Războinici, este atacat constat de colegii săi, în special de Sorin
Albert Oprea, de la Războinici, este atacat constat de colegii săi, în special de Sorin
Foto: Kanal D

Scandal imens la Survivor! Fanii emisiunii s-au revoltat pe rețeaua de socializare și au făcut sesizare la CNA. Totul a pornit de la faptul că Sorin, de la Războinici, și Sebastian, de la Faimoși, l-au atacat pe rând pe Albert. Faimosul l-a trântit la pământ, în timp ce colegul său de echipă l-a înjurat și l-a amenințat că-i dă un pumn în gură.

Dintr-o emisiune sportivă, Survivor, difuzată de joi până duminică, de Kanal D, s-a transformat într-un câmp de război. Iar unii dintre concurenți nu se luptă doar pentru a câștiga puncte, ci au ajuns să se agreseze fizic.

Survivor 2021. Sebastian Chitoșcă către Albert Oprea: ”Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine”

În emisiunea de aseară, 6 mai, au fost date pe micul ecran imagini în care Albert Oprea a fost trântit la pământ de Sebastian Chitoșcă, după ce războinicul luase punctul în fața faimosului, în meciul pentru recompensă.

A început apoi o rafală de injurii la adresa lui Albert, care i-a reproșat că-i bagă mâna-n gât.

”Milogule, ești cel mai fals de aici. S-a aruncat pe jos. Ce e teatrul ăsta? Ce te arunci ca sirenele pe aici? Femeie obosită! Te mai iau o dată, că nu-mi e frică că-mi face ceva. Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine!”, i-a strigat Sebastian.

 

Survivor 2021. Sorin Pușcașu către Albert: ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”

La scurt timp după acest episod, Sorin Pușcașu s-a luat și el de Albert. ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”, l-a amenințat, supărat că Războinicii au pierdut jocul de recompensă. Asta în condițiile în care Sorin a stat pe bancă.

Aceste scene difuzate de Kanal D i-a scos din minți pe fanii Survivor, care s-au îndemnat unii pe alții să facă sesizare la CNA.

Fanii Survivor 2021 au făcut sesizare la CNA

”Vă rog semnați sesizarea la CNA împotriva amenințărior pe care Sorin le adresează. Așa comportament cu amenințări de pumni nu-și au locul la televizor, unde se pot uita și copiii. Nu au ce învăța de la agresorul Sorin”, a scris un fan pe pagina de Facebook a emisiunii.

În plus, mulți dintre urmăritori le cer producătorilor să-i elimine din competiție pe Sebastian și pe Sorin.

În seara aceasta, de la ora 20.00, la Survivor va avea loc primul joc pentru imunitate al săptămânii. Albert a ieșit opt săptămâni la rând favoritul publicului, ceea ce i-a scos din minți pe coechipieri.  

Citește și: 

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

Loading...