Scandal făcut de Adriana Bahmuțeanu în fața casei lui Prigoană. A adus Poliția și Protecția Copilului

bahmu.jpg

bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită să sune la Poliție
Foto: captură Antena Stars

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot să cadă la pace orice ar fi. Au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar şi asupra programului de vizitare. Micuții au petrecut vacanța de iarnă alături de tatăl său, dar când Adriana a mers să-i ia acasă, surpriză!, omul de afaceri a decis să profite de vacanța extinsă de decizia Gabrielei Firea și să mai țină băieții la el.

Marți, 10 ianuarie, Adriana Bahmuțeanu a mers la casa fostului ei soț, Silviu Prigoană, pentru a-și lua copiii. Alături de ea au fost reprezentanți de la Protecția Copilului și un reporter de la Antena Stars, căruia i-a spus ofurile sale cele mari.

Din păcate pentru ea, omul de afaceri nu a răspuns apelurilor sale, ci a anunțat-o că nu este acasă. Ba mai mult, i-a trimis o notificare lui Bahmu, prin care a anunțat-o că vacanța prelungită înseamnă mai mult timp alături de cei doi băieți.

"Am venit să-mi iau copiii. Ambii mei copii îmi trimit mesaje : "Mami, ia-ne de aici ". Sunt cu doamnele de la Protecția Copilului. Domnul Prigoană nu răspunde la telefon, îmi respinge apelul, susține că nu e acasă și eu nu știu ce se întâmplă cu copiii mei. Am sunat la poartă, mi-a deschis bodyguard-ul, e o situație foarte aiurea. E împotriva voinței copiilor mei. Ei vor înapoi la ei acasă, adică la mine. Tatăl lor nu vrea să-i lase. Eu am pierdut legătura cu ei de vreo două zile. Nici măcar telefonic nu pot să dau de ei. Este o ilegalitate ce face domnul Prigoană, pentru că nu are drept, prin lege, să țină copiii în acest moment, deci săvârșește o infracțiune. Îi fac plângere penală pentru sechestrare de minori. Asta e soluția legală. O să mă duc să bombardez cu sesizări la Protecția Copilului, să vedem dacă se întâmplă ceva".

Indignată de situație, Adriana a spus că este în stare să se mute în mașină în fața casei lui Prigoană, doar pentru a-și vedea copiii și a-i lua acasă. A repetat în nenumărate rânduri că este ilegal ca Eduard și Maximus să fie ținuți de tatăl lor în data de 10 ianuarie. Mai mult, prezentatoarea tv a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului. 

Loading...

Citește și

 • silviu prigoană

  Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu este bun de plată. Silviu Prigoană îi datorează vedetei 200.000 de euro, pe care prezentatoarea i-a câştigat în instanţă. Gazda emisiunii "Necenzurat" a povestit că firma fostului ei partener de viaţă trebuie să-i plătească o sumă colosală, care vine ca un cadou pentru ea şi copii în preajma Crăciunului, iar vestea a fost gustată din plin şi de fratele mai mare al omului de afaceri, dDaniel Prigoană.

 • silviu prigoana adriana bahmuteanu

  După un an petrecut prin tribunale, Adriana Bahmuţeanu a mai obţinut o victorie în faţa fostului soţ. Vedeta tv a câştigat procesul prin care Silviu Prigoană îi cerea ca cei doi băieţi ai lor să înveţe la şcoli private. După îndelungi dezbateri, prezentatoarea a obţinut dreptul de a-şi lăsa copiii la o unitate de învăţământ de stat.

 • copii adriana bahmuteanu

  Deşi e la vârsta la care maşinuţele şi jocurile nu s-au demodat, Maximus (9 ani), fiul Adraianei Bahmuţeanu e pasionat mai nou de tehnologie, aşa că jucăriile nu mai prezintă interes pentru el. Într-o scrisoare pe care celebra lui mamă a făcut-o publică pe Facebook, băieţelul îi cere lui Moş Crăciun un telefon de ultimă generaţie.

 • silviu prigoana adriana bahmuteanu

  Adriana Bahmuțeanu și-a acuzat fostul soț că nu respectă programul de vizită stabilit de instanță pentru cei doi copii, iar răspunsul Lui Silviu Prigoană nu s-a lăsat mult așteptat. Omul de afaceri a trimis un drept la replică în care arată că, în realitate, vedeta Antena Stars este cea care nu-i permite să interacționeze cu fiii săi.