Săvuică se relaxează în Dubai, Bartoş joacă teatru

14_fb_img_1547844419104.jpg

Dana Săvuică se bucură de temperaturi de peste 20 de grade Celsius în Dubai

Vedetele născute în ianuarie au de ales între a-şi sărbători ziua pe ger sau a fugi în „ţările calde”. Unele petrec aşa cum se cuvine, la căldurică, în timp ce altele muncesc de zor. Dana Săvuică îşi face ziua în Dubai, într-o călătorie oferită cadou, în timp ce Pavel Bartoş a fost sărbătorit în familie, apoi a urcat pe scenă.

A fost pe prima copertă Playboy România, e model de succes, blogger şi influencer, iar destinaţia ei aniversară e pe măsura celebrităţii. Dana Săvuică va împlini 49 de ani pe 23 ianuarie şi cu această ocazie a primit o excursie de vis în oraşul clădirilor foarte înalte.

Vedeta a plecat deja spre Dubai, loc pe care l-a vizitat şi anul trecut, când a primit oferta de a merge în oraş şi să se descurce doar cu o anumită sumă de bani. Şi cum i-a plăcut foarte mult, şi-a dorit să repete experienţa. De această dată însă a fost o vizită normală şi a plănuit să îşi petreacă ziua de naştere în deşert, printre dune de nisip şi cămile. Danei Săvuică i-au fost alături câţiva prieteni.

Diva aşteaptă surprizele în deşert

 

„Mi-am plănuit ca luni să merg la Burj Kalifa şi voi avea o sesiune de cumpărături. Marţi, voi vizita Queen Elizabeth, vaporul devenit hotel despre care am citit chiar în Click!, apoi voi merge la spectacolul «La Perle». Miercuri, chiar de ziua mea, merg într-un safari în deşert şi voi vedea ce alte surprize mi se mai pregătesc”, a declarat Dana Săvuică pentru Click!. Pentru a vedea cât mai multe obiective în Dubai, diva şi-a făcut programul strict chiar înainte de a pleca din ţară.

14_foto-odeon.jpg

Prins între televiziune şi teatru, Pavel Bartoş e obişnuit cu aniversările standard

Nu acelaşi noroc l-a avut Pavel Bartoş, prezentator la „Vocea României” şi la „Românii au talent”, de la Pro TV. De ziua lui, pe 20 ianuarie, când a împlinit 44 de ani, actorul a petrecut acasă, cu familia şi prietenii. Iar seara a fugit la teatru, unde a jucat în piesa „Linişte! Sărut. Acţiune!”, de la Teatrul Odeon. Pavel Bartoş a fost sărbătorit şi pe scenă de colegii lui Elvira Deatcu şi Alexandru Papadopol, iar prietenul Smiley s-a întors şi el din vacanţă cu o urare specială.

Loading...

Citește și