Saveta Bogdan, în doliu! Tatăl fiicei sale a murit după o grea suferință

mamaita12-13-vedete-saveta-.jpg

Saveta Bogdan are o poveste de viață tulburătoare

Constantin Ene, cel de-al doilea soț al cântăreței Saveta Bogdan, s-a stins din viață luni, după o luptă grea cu cancerul. Cu el o are pe fiica ei, Cătălina, stabilită în SUA.

Saveta Bogdan este în doliu. Cântăreața se află în SUA, la fiica ei, pe care o consolează după moartea tatălui. Fostul soț al cântăreței de muzică populară, Constantin Ene, a murit luni, 11 iunie, după o grea suferință. Bărbatul fusese diagnosticat cu cancer la prostată.

Saveta Bogdan a fost căsătorită 25 de ani cu Constantin Ene, iar rodul iubirii lor a fost fiica lor, Cătălina. Bărbatul mai avea un băiat cu următoarea lui soție. Aceasta, la rândul ei, mai avea o fiică pe care Ene a înfiat-o.

”A fost un bărbat deștept, a avut funcții mari. Cătălina, fata mea este devastată. N-a dormit toată noaptea. Îi pare rău că n-a găsit bilet să vină la înmormântare de azi pe mâine”, ne-a mărturisit Saveta Bogdan.

Și Cătălina, fiica celor doi, a avut un mesaj emoționant pentru tatăl ei: ”Astăzi este o zi foarte tristă: am pierdut nu numai un tată, dar și un prieten special. Odihnește-te în pace, tatăl meu drag!”.

fost_sot_saveta.jpg

fost sot saveta bogdan
Constantin Ene a fost consilier în Africa de Sud și Spania
Foto: arhivă personală

 

Solista de muzică pipulară este tristă și pentru moartea colegei sale, Maria Butaciu. ”A treia zi de Paște am trecut prin Bistrița și mi-am adus aminte de ea. Am sunat-o, apoi am trecut să o văd pe lângă Câmpina, unde-și ridicase o căsuță. Aici își petrecea cea mai mare parte din timp. Mi-a spus că este tare fericită. «Nu mai cer nimic de la Dumnezeu, decât să îmi mai dea zile», asta mi-a spus. Condoleanțe sincere familiei!”, ne-a mai spus Saveta Bogdan.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cu siguranță, am avea cu toții ceva de învățat de la ea! Saveta Bogdan este o artistă greu încercată de viață! A crezut că și-a întâlnit prințul din poveste chiar din adolescență, dar a trăit un iad! După experienţele de coşmar, solista a suflat apoi în iaurt şi iată că a rămas singură până în ziua de azi.

  • Saveta Bogdan, aniversare, Ferma vedetelor, PRO TV, drama, viata personala, chinuri din dragoste

    Saveta Bogdan a împlinit azi, 16 ianuarie, vârsta de 72 de ani. Cântăreața de muzică populară e mereu cu zâmbetul pe buze, deşi de-a lungul vieţii a trecut prin experienţe inimaginabile. Artista a iubit cu patimă un bărbat care i-a făcut viața un iad!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1