A sărutat-o Bendeac şi a luat 20.000 de euro la iUmor! Ce va face cu banii

ana_maria_calita.jpg

Ana Maria Calia, Mihai Bendeac, iUmor, Delia, Cheloo, finala iUmor, cine a castigat iUmor, sarut Bendeac, stand-up comedy
Ana Maria Caliţă

Câştigătoarea celui de-al 4-lea sezon al emisiunii „iUmor” a vrăjit publicul, dar şi pe juratul Mihai Bendeac, care i-a aplicat un sărut ca în filme, într-una dintre ediţii. Ana Maria Caliţă este actriţă de profesie, la fel ca şi câştigătoarea sezonului 3, Doina Teodoru.

După ce sezonul 3 a fost câştigat de Doina Teodoru, care a devenit colega lui Mihai Bendeac în serialul “Băieţi de oraş” (Antena 1), iată că şi acest sezon a fost câştigat tot de o actriţă, Ana Maria Caliță, care a împărţit cu Mihai Bendeac un “sărut pasional”, în platoul emisiunii. Aflată pentru a doua oară în finala ”iUmor”, Caliţă a fost cea care a închis seara cu un moment de succes și a obținut cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor. Astfel că a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Ana Maria Caliță este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” și este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce și în sezonul al doilea „iUmor” a ajuns tot în finală. 

Ana Maria Calia, Mihai Bendeac, iUmor, Delia, Cheloo, finala iUmor, cine a castigat iUmor, sarut Bendeac, stand-up comedyZoom
Ana Maria are deja planuri cu cei 20.000 de euro

Când a aflat vestea, actriţa doar ce ajunsese acasă de la un spectacol de la Târgu Mureș (n.r. finala a fost înregistrată, doar voturile publicului fiind în timp real). ”Am fost foarte uimită, eu eram convinsă că nu voi câștiga. Sincer, mă gândeam că Adi Bobo va lua marele premiu. Când am aflat, eram cu prietenul meu, am rămas neclintită 10 minute pe canapea, pur și simplu nu am putut să mă mișc. Apoi a început să îmi sune telefonul și să mă felicite toată lumea”, a povestit Ana. Actriţa vrea să investească premiul în valoare de 20.000 de euro într-o boxă și într-un loc de parcare. În plus, ar vrea să se implice în acțiuni alături de copii care au nevoie de sprijin.

“După acest premiu câştigat, probabil vor fi mai multe spectacole, o să fac la fel ca și până acum - mă împart între stand-up și teatru. M-a călit cumva această experiență, pentru că sunt lucruri pe care nu le văd, e o presiune mare la filmare. M-a și ajutat mult și mi-a deschis multe uși. Iar faptul că m-a întrerupt Cheloo în mijlocul numărului a fost foarte dificil, iar ce s-a întâmplat apoi a fost complet spontan”, spune actriţa. “A fost o explozie pe subiectul acesta, am apucat să citesc unele mesaje, dar nu mai vreau să le dau atenție de acum înainte. Lucrurile nu stau deloc așa, eu eram convinsă că nu o să câștig. Relația mea cu Bendeac e strict legată de ce s-a întâmplat la <iUmor>, în rest nu avem nici o legătură. Dacă oamenii chiar cred chestia asta, de ce nu aș fi câștigat de la prima apariție? Dar trebuie să recunoaștem că sunt femeie, iar la noi asta înseamnă că ești de comentat. Nu am auns la nivelul la care oamenii să recunoască faptul că și o femeie poate să facă orice, dar o să arătăm că nu trebuie să te culci cu nimeni ca să reușești în viață”, răspunde ea la faptul că ar fi fost avantajată de Mihai Bendeac.

loading...
Loading...