Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fata, chiar dacă are 3 ani şi 3 luni»

sanziana-buruiana-alaptat.jpg

sanziana buruiana si fetita ei
Sânziana Buruiană este mama unei fetiţe de trei ani şi trei luni
Foto:Arhivă personală

În timp ce unii le blamează pentru faptul că își hrănesc copiii în public sau pentru că deja aceştia ar fi prea mari ca să mai fie hrăniți la sân, mămicile eroine Cristina Șișcanu, Adela Popescu, Andreea Popescu și Sânziana Buruiană preferă să se concentreze doar pe această activitate din viața lor. Cea din urmă a bătut orice autohton, record, căci fetiţa ei are deja 3 ani.

Beneficiile alăptării sunt uriașe pentru copil, iar mămicile din showbiz știu acest lucru, motiv pentru care au încercat să îți țină bebelușii cât mai mult la sân. Unele dintre acestea nu au fost prea norocoase și, după două - trei luni, au trebuit să treacă la biberon și lapte praf. Există și mămici care care fac excepție, iar una dintre ele este Sânziana Buruiană (33 de ani). Aceasta are o fetiță în vârstă de 3 ani și trei luni, pe nume Isabela, pe care încă o hrănește la sân.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat nciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Cristina Şişcanu susţine alăptatul în public

cristina-siscanu-alaptat.jpg

cristina siscanu este adepta alaptarii in public
Cristina Şişcanu a fost mereu blamată pentru decizia de a-şi hrăni copilul chiar şi în public
Foto:Arhivă personală

Și Cristina Șișcanu (33 de ani) este una dintre vedetele dornice să își hrănească fetița la sân. Micuța Petra are aproape trei anișori, iar celebra sa mămică a susținut hrănirea ei la sân, chiar și în public, deși a fost mereu blamată. "În trecut, femeile cu prunci la sân reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria, care a fost reprezentată astfel în atâtea icoane și pe pereții atâtor biserici! Astăzi însă avem nevoie de o lege ca să ne putem hrăni copilul fără opreliști! Mă bucur enorm că proiectul legislativ care protejează alăptatul în public a ajuns în Senat și va fi supus votului”, nota, pe Instagram, soţia omului de televiziune Mădălin Ionescu.

adela-popescu-alaptat.jpg

adela popescu alapteaza
Adela Popescu şi-a alăptat primul băieâel, Alexandru, timp de un an jumătate
Foto:Arhivă personală

Adela Popescu (32 de ani) și-a alătat primul băiețel, pe Alexandru, timp de un an și jumătate. Acum se află din nou în aceeași postură, însă cu cel de-al doilea fiu, născut în decembrie.

Fosta dansatoare a Deliei, frumoasa Andreea Popescu (35 de ani), are un băiețel superb, pe nume Ioachim, care împlinește în iunie un anișor. Și ea face parte din categoria mămicilor care își hrănesc piticii la sân. Din acest motiv, ea și soțul ei au fost nevoiți ca în toate vacanțele să-și ia şi băieţelul. 

Loading...
 
 

Citește și

  • sanziana buruiana fetita

    De aproape doi ani şi jumătate, Sânziana Buruiană îi acordă toată atenţia fetiţei ei, Isabela. Fosta asistentă tv a făcut recent o mărturisire din experienţa ei de mămică. Blonda a explicat de ce nu poate să plece nicăieri fără copil. La filmările de la mare, ale emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin", Sânziana a mers cu micuţa ei. .

  • cristina siscanu alaptat public

    Cristina Şișcanu îşi alăptează în continuare copilul în public fără a se lăsa intimidată de comentariile răutăciaose la adresa ei. Deşi este un gest firesc, soţia lui Mădălin Ionescu este pusă la colţ de fiecare dată când se expune în această ipostază pe reţelele de socializare. Îns chimb, ei nu-i pasă de gura lumii şi explică de fiecare dată că există un proiect legislativ care încurajează mamele să-şi hrănească copiii la sân oriunde şi oricând, iar acesta a ajuns la Senat, unde va fi supus votului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1