Sânziana Buruiană i-a pus extensii fiicei de 4 ani și îi lansează păpușă cu numele ei

fiica-sanziana-buruiana_6.jpg

sanziana buruiana
Izabela, fiica Sânziana Buruiană, pare născută ca să fie fotomodel
foto: arhivă personală

După modelul Cleopatrei Stratan, care a vândut ca pâinea caldă păpușa Cleo, Sânziana Buruiană (38 de ani) îi face și ea păpușă Izabelei, fiica ei și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf.

Micuța, care tocmai a împlinit patru anișori, cocheteaza cu modelling-ul de la o vârstă fragedă și este la fel de frumoasă precum o păpușă. Sânziana îi va face fetiței o păpușă după chipul și asemănarea ei. “Mi-am dorit foarte mult o păpușă care să semene cu fetița mea și m-am gândit să fac și o colecție de hăinuțe intitulată «Zulu’Fitza cu fundița», care să conțină atât haine pentru fetițe, cât și pentru păpușile lor. Sunt multe mămici și copilași care o admiră pe Iza și care mă întreabă de unde îi iau hăinuțele fashion. Vor și ele la fel”, a declarat Sânziana pentru Click.ro.

fiica-sanziana-buruiana_5.jpg

fiica sanzianei buruiana
Isabela și păpușile ei au haine identice
foto: arhivă personală

La vârsta de patru ani, fiica Sânzianei e o mică fashionistă, care nu doar că este îmbrăcată numai în hăinuțe asortate, dar are și extensii colorate în păr, pe care le poartă la evenimente speciale. 

fiica-sanziana-buruiana_4.jpg

fiica sanzianei buruiana
Isabela a împlinit 4 anișori pe 7 ianuarie
foto: arhivă personală

De-a lungul timpului, mai multe vedete și-au făcut păpuși cu chipul lor, de la Cleopatra Stratan la Oana Zăvoranu și chiar fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

Citește și:

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

Sânziana Buruiană, declaraţii emoţionante după nunta cu Zuluf

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană trece prin clipe dificile de când a aflat că tatăl ei s-a stins din viață. Deși dăduse semne că și-ar reveni, după ce a fost spitalizat mai mult timp, iată că acum, tatăl fostei asistente tv a pierdut lupta cu moartea.

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1