Sânziana Buruiană este în doliu. Tatăl ei a decedat

sanziana_buruiana.jpg

Tatăl Sânzianei Buruiană a decedat

Sânziana Buruiană trece prin clipe dificile de când a aflat că tatăl ei s-a stins din viață. Deși dăduse semne că și-ar reveni, după ce a fost spitalizat mai mult timp, iată că acum, tatăl fostei asistente tv a pierdut lupta cu moartea.

Tatăl Sânzianei Buruiană a fost internat mai mult timp în spitale, iar pe 17 august acesta ieșise din comă și începuse să respire singur. Sânziana Buruiană a trecut prin clipe foarte dificile în această perioadă, însă a sperat la cel mai bine, mai ales că dădea semne că-și revine.

Tatăl Sânzianei Buruiană a decedat

Sânziana Buruiană a fost alături de tatăl ei în toată această perioadă grea și a sperat până în ultimul moment că nu va deceda, potrivit spynews.ro.

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial", a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

  • sanziana buruiana si andreea tonciu

    Nu a trecut mult timp de când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu rupeau podiumurile de modă ca manechine în diverse prezentări. Cele două au făcut carieră și la tv, în rolul de asistente “pupeze” ale Adrianei Bahmuțeanu, în emisiunea “La șuetă cu Bahmu” (Kanal D), și nu exista show monden în care să nu-și facă apariția. Între timp, fetele vesele ale showbiz-ului s-au transformat în femei de casa și mămici devotate. Dar iată că fetițele lor de calcă deja pe urme și mănâncă modă pe pâine.

  • pestritu dina crudu gabor

    Mai ţineţi minte debutul celor mai senzuale vedete autohtone? Divele mondene câștigă acum mii de euro din reclame, contracte de imagine, emisiuni de televiziune, dar odinioară defilau sumar îmbrăcate, pentru studenții din Regie. “Efortul” le era răsplătit cu sume cuprinse între 300 și 400 de lei, însă ţinând cont că banii veneau după doar câteva minute mers pe podium, putem spune că nu erau deloc de neglijat.