Sânziana Buruiană a născut. Prima imagine cu bebeluşul

sanziana_2.jpg

sanziana buruiana
Sânziana Buruiană este o graviduţă sexy
Foto: arhiva personală

A vrut să nască de Sfântul Ştefan (28 decembrie), dar a ajuns la spital tot în zi de sărbătoare! Sânziana Buruiană şi-a anulat programarea pentru operaţia de cezariană de la finele anului trecut şi a mai aşteptat o sătămână până la momentul naşterii.

Update 12.45 În urmă cu puţin timp, Sânziana a adus pe lume prin cezariană primul copil al cuplului. Este vorba despre o fetiţă, care a primit nota zece din partea medicilor. Bebeluşul a cântărit 3 kilograme la naştere, iar fetiţa va fi botezată Ştefania Isabela Ioana. 

Fosta asistentă tv a oscilat în ultimele săptămâni între cezariană şi naşterea naturală. S-a programat la 28 decembrie, însă s-a răzgândit de frică să nu rămână cu semne inestetice pe burtică. Astăzi, de Sfântul Ion (7 ianuarie), Sânziana s-a hotărât să meargă la spital. Înainte de a intra în spital, Sânzi i-a făcut şi o surpriză lui Zuluf, dăruindu-i o brăţară, cu mesajul ''Tati, te iubim'', iar pe spate este o imagine cu cei doi.

bratara.jpg

sanziana buruiana nicolae zuluf bratara
Aceasta este brăţara pe care Sânziana i-a comandat-o special fotbalistului
foto: Arhiva Personală

Părinţii i-au pregătit deja camera în care o vor primi acasă pe micuţă. Blonda i-a cumpărat fetiţei pătuţ şi a decorat dormitorul cu personaje din desene animate. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

  • cine este sotul sanzianei buruiana

    Sânziana Buruiană (31 de ani) s-a făcut fată de casă. Blondina s-a căsătorit religios duminică. Fosta asistentă tv s-a măritat cu mijlocaşul Nicolae Zuluf (27 de ani), sportiv care de când are o relaţie cu focoasa blondină a intrat din ce în ce mai rar pe terenul de fotbal. Click! îşi spune cine este soţul Sânzianei Buruiană.

  • sanziana buruiana

    Anul acesta, Sânziana Buruiană aşteaptă Crăciunul cu bagajul pentru maternitate la uşă. Voluptoasa blondă a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, dar încă nu s-a hotârât cum ar fi mai bine să nască. Preocupată de partea estetică, fosta asistentă tv se teme că dacă alege operaţia cezariană va rămâne cu semne pe care cu greu ar putea să le acopere.

  • sanziana buruiana nastere fetita camera

    Sărbători cu emoţii mari a avut Sânziana Buruiană, care aşteaptă să nască dintr-un moment în altul. Focoasa blondină a intrat pe ultima sută de metri cu sarcină şi deşi se programase pentru a naşte prin cezariană, fosta asistentă tv s-a răzgândit. De altfel, doamna Zuluf a oscilat în ultimele săptămâni între operaţie şi naşterea naturală şi se pare că ultima variantă îi surâde mai mult.