Săndel Bălan: «Nepoţica Ella m-a apropiat mai mult de Andreea»

a212-13-vedeette-2-col-bula.jpg

Săndel i-a compus Andreei celebra piesă: ”Lasă-mă, papa, la mare!”

Andreea Bălan (33 de ani) şi-a acuzat adesea tatăl că ar fi altoit-o pe vremea când colaborau cu trupa André şi că i-ar fi gestionat banii din cântări fără să o consulte. Nimeni nu bănuia însă că fiica Andreei, Ella, avea să aducă liniştea în familia Bălan. Săndel este fericit în rolul de bunic şi a luptat din răsputeri să ajungă din nou la inima solistei, pe care susţine că nu a încetat niciodată să o iubească.

Ella, fiica Andreei Bălan şi a actorului George Burcea, a împlinit ieri primul anişor de viaţă, prilej  pentru solistă de a posta pe Facebook mai multe fotografii de familie, dar şi un comentariu de suflet: ”Nu ştiu când a trecut un an, căci atunci când eşti fericit şi împlinit timpul trece mai repede. Acum un an venea pe lume şi mă împlinea şi mă schimba pentru totdeauna. Cu ea şi pentru ea voi merge până la capătul lumii şi înapoi. Visele devin realitate”.
La scurt timp, Săndel Bălan (56 de ani) a preluat mesajul emoţionant, adăugând şi felicitările sale: ”La mulţi ani, Ella, nepoţica mea dragă, la împlinirea unui an de viaţă, să ai numai împliniri şi bucurii, alături de mami şi de tati”.

a112-13-vedetete-5-col-andr.jpg

Andreea Bălan susţine că, de dragul Ellei, este în stare să meargă până la capătul lumii şi înapoi

 

Contactat de Click!, Săndel a vorbit în termeni laudativi la adresa fiicei sale, Andreea, cu care ani la rând a avut schimburi acide de replici: ”Pe fiica mea am iubit-o mereu, din toată inima, indiferent de furtunile prin care am trecut. De când s-a  născut nepoţica mea, după care sunt topit, ne vedem mai des, ne înţelegem mai bine, am mai dat uitării vremurile grele. Ella e foarte drăgălaşă, sunt un bunic tare mândru, deja realizează ce se întâmplă în jurul ei, ne recunoaşte. Până acum i-am dăruit doar hăinuţe, dar de ziua ei îi voi oferi jucării”.

Schimbarea radicală a acestuia, faţă de Andreea, este surprinzătoare, în condiţiile în care cântăreaţa i-a adus grave acuze, care i-au dăunat imaginii de manager: ”Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moştenită din generaţie în generaţie. El mă bătea şi ani de zile l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înţeles pentru că aşa făcea şi tatăl lui. El aşa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă baţi în Casa de Cultură? De ce, tati?», dar aşa ştia el, aşa a fost educat”, a povestit Andreea Bălan la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

andreea-balan3-856259.jpg

andreea balan, sandel, bataie
Andreea a povestit amintiri nefericite din copilărie

În plus, ea a mai susţinut că Săndel i-a gestionat banii din cântări fără să o consulte. Tatăl ei i-a dat atunci replica, prin intermediul Click!: ”Cum să mă acuze că o băteam, că o călcam în picioare? Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”.

Acesta mai susţine că Andreea a avut o copilărie frumoasă: ”Eu şi soţia mea câştigam foarte bine, ea era o răsfăţată, o duceam în vacanţe, la teatru, la film, avea jucării, şi acum sunt în camera ei de la Ploieşti o grămadă, câţiva ursuleţi şi căţeluşi din pluş, dar şi păpuşi. Ea a început cu trupa Andrè pe când avea 14 ani, atunci nu mai eşti copil, eşti adolescent. Să nu uite că eu am compus piesele cu care ea a devenit celebră, «Lasă-mă papa, la mare» şi «Moşule, ce tânăr eşti»”.

18-19_vedete_4-col-andreea-balan.jpg


Andreea Bălan se ceartă cu tatăl ei de 16 ani, de când s-a desfiinţat trupa Andrè. Solista nu-l poate ierta că a fost prea dur cu ea, pe vremea când colaborau

Andreea e explicat de ce nu vrea să arate chipul micuţei sale: ”Nu vreau să mă certe, când va fi mare, că am postat poze cu ea. Ella va decide”.

Şi-a făcut fata celebră, acum se ocupă de solista Leya D, de la «X-Factor»

Săndel Bălan a dat lovitura  cu trupa André, în perioada 1998-2001, din care făceau parte fiica lui şi Andreea Antonescu. Dar şi acum continuă să promoveze tinerii talentaţi. Mai nou, el colaborează cu solista Leya D (Denise Anghelache), care în urmă cu trei ani şi-a încercat norocul la “X-Factor” (Antena 1).

a312-13-vedetete-2-col-case.jpg

Leya D câştigă şi 800 € pentru un concert

”Este o artistă talentată, are o voce foarte bună, cântă live. Poate câştiga şi 800 de euro pentru un recital de 45 de minute. De la o vreme, organizatorii spectacolelor vor ca soliştii să aibă voce, să se descurce fără pozitiv. Am şi o orchestră, care îi acompaniază pe scenă. Lucrurile s-au schimbat în show-biz. Cine nu are talent nu are ce căuta”.
Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan (32 ani) şi iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), se pregătesc de marea logodnă care va avea loc luna aceasta, pe o plajă din California, reedintând astfel o scenă siropoasă din celebrul serial “Sunset Beach”.

  • Orice mireasă îşi doreşte să păşească, până la altar, la braţul tatălui ei. Numai că Andreea Bălan a decis să ”sară” peste vechea tradiţie, având în vedere că ea şi Săndel se află, conform spuselor solistei, într-un vechi ”război rece”. Relaţia tată-fiică avea să se degradeze iremediabil în perioada 1999-2001, pe când el era impresarul trupei Andre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1