Să nu-l recunoști! Cum arăta Dorian Popa la 15 ani

dorian_popa.jpg

dorian popa
Dorian Popa
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pubertatea l-a „lovit” din plin pe Dorian Popa, care este acum unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz. Este plin de mușchi, are o barbă stufoasă și o dantură perfectă, însă nu a fost întotdeauna magnet de femei.

Pe vremea când era la liceu, la 15 ani, Dorian nu era nici pe jumătate omul care este astăzi. Slab din fire și fără păr facial, în fotografia publicată de el pe o rețea socială nici nu-l recunoști printre alți colegi de-ai lui.

dorian_popa_adolescent.jpg

dorian popa
La 15 ani, Dorian Popa nu era nici jumătate din bărbatul care este acum
foto: Arhiva Personală

 

„Când eram tineri ficiori”, a scris Dorian în dreptul fotografiei. „Moamă, ce urât erai!”, „Ce schimbare! Nu ai fi zis că ar fi ajuns să arate atât de bine!” și „Care ești tu?” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Între timp, Dorian a investit bani, timp și efort în el însuși. Și-a lucrat trupul la sală, unde a obținut pătrățelele cu care se mândrește azi, dar și-a perfecționat și zâmbetul. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Turiştii care au fost în weekend pe Litoral şi-au clătit ochii cu două frumuseţi autohtone, sexy din cap până-n picioare: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, şi solista Ruby.

  • dorian popa

    A făcut din nou „pariu cu viaţa” şi se pare că i-a ieşit! După ce a cântat în LaLa Band, a jucat în telenovele, a fost DJ la Kanal D, a plecat în junglă cu Pro TV–ul şi apoi prin ţară cu Super Trip, Dorian Popa (26 de ani) a semnat mai deunăzi un nou contract de câteva mii de euro pe lună cu postul din Băneasa.

  • dorian popa accident next star

    Premieră pe scena "Next Star"! În ediţia specială dedicată momentelor artistice în familie, Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminița Popa.

  • dorian popa glume tinta bancuri stand-up comedy

    Dorian Popa a acceptat să fie ţinta unui şir de glume acide pentru o cauză nobilă. Mai mulţi actori de stand-up comedy între care Cătălin Bordea, Dan Badea şi Micutzu i-au pus nervii la grea încercare după ce au spus bancuri la adresa lui. A râs cu lacrimi şi a strâns din dinţi, iar la final le-a plătit-o tuturor. Banii strânşi din acest spectacol vor merge la o tânără care suferă de scleroză multiplă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5