Să n-o recunoşti! Primele imagini cu Iulia Vântur, după ce s-a întors din India

sa.jpg

iulia vantur romania vizita
Iulia Vântur se află în România de câteva zile
Foto: Blitz

De câţiva ani buni, Iulia Vântur (37 de ani) face naveta între India şi România. Ce-i drept marea majoritate a timpului o petrece în ţara iubitului ei, actorul Salman Khan, acolo unde de mai bine de un an cântă şi dansează, devenind o vedetă în toată regula.

Chiar dacă n-a recunoscut niciodată public, e limpede ca lumina zilei că frumoasa ieşeancă se iubeşte cu regele cinematografiei de la Bollywood, Salman Khan (51 de ani).

vantur12-13-vedetete-vantur.jpg


Iulia Vântur, alături de solista Sonakshi Sinha, care a încins atmosfera la chef
iulia vantur romania vizitaZoom
Iulia Vântur s-a stabilit în India de câţiva ani
foto: arhivă personală
 
Toate acţiunile ei au dat-o însă de gol. A fost văzută deseori în casa actorului, a participat la toate petrecerile importante organizate de familia acestuia, a mers în vacanţe cu părinţii lui Salman, a fost fotografiată cu mama lui, a cântat în filmele produse de acesta, iar paparazzi din India i-au surprins de nenumărate ori în aceeaşi maşină.
 
iulia vantur romania vizitaZoom
Iulia s-a "ascuns" sub o pereche uriaşă de ochelari
Foto: Blitz

 

Fosta gazdă a emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, se află în România de câteva zile, iar iubitul ei a rămas în India.

Deşi se iubeşte cu unul dintre cei mai bogaţi şi râvniţi oameni din India, Iulia a rămas o persoană modestă. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe străzile din Capitală şi cu greu putea fi recunoscută de trecători.

iulia vantur romania vizitaZoom
Iulia a ieşit din casă în şalvari şi papuci
Foto: Blitz

 

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de şalvari, aduşi cel mai probabil din India, un tricou simplu negru şi papuci în picioare, Iulia a traversat grăbită trecerea de pietoni şi a intrat într-un imobil în care funcţiona un cabinet stomatologic.

iulia vantur romania vizitaZoom
A alergat pe trecerea de pietoni
Foto: Blitz

 

Nu ştim dacă a trecut să salute vreun prieten sau avea vreo măsea buclucaşă, cert este că după o oră a ieşit din imobil la fel de grăbită, cu nasul în telefon, şi s-a dus glonţ spre maşină. Chiar dacă n-a epatat prin haine sau make-up, Iulia a demonstrat încă o dată că naturaleţea este atuul ei.

iulia vantur romania vizitaZoom
N-a lăsat nicio clipă telefonul din mână
Foto: Blitz

 

Cu siguranţă, în puţinul timp pe care îl va petrece pe plaiurile mioritice, Iulia are o agendă destul de încărcată. De fiecare dată când ajunge în ţară, iubita lui Salman merge la Iaşi să-şi revadă părinţii şi rudele.

A povestit ce-i place să mănânce în India

De cum a ajuns în ţară, Iulia a mers luni la Teatrul Naţional, unde a retrăit, timp de două ore, alături de prietena ei Iulia Pârlea, întreaga istorie muzicală a trupei Holograf, în cadrul spectacolului ”Unplugged la Teatru”.

Miercuri dimineață, Iulia a făcut un scurt popas și la matinalul Smart FM, cu Marius Tucă şi Marius Manole, unde a vorbit despre viața ei în India, dar și despre secretele de frumusețe şi ce îi place să mănânce.

„Mă trezesc şi la micul dejun, de fiecare dată mănânc papaya. Au şi o omletă indiană cu mult chili. Dar acolo unde mănânc eu, mâncarea nu e foarte picantă şi îi poţi ruga pe bucătari să nu facă mâncare picantă dacă nu vrei”, a povestit Iulia Vântur la Smart FM.

Vezi aici imaginile care i-au dat de gol pe Salman şi Iulia

loading...

Citește și