S-a reunit trupa A.S.I.A! Cum arată fetele la 10 ani de la separare

anca_si_sorana.jpg

anca neacsu sorana mohamad asia reunire
Anca şi Sorana sunt veteranele trupei
foto: captură video

Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Ianna Novac şi Alina Crişan au reunit trupa A.S.I.A, care făcea furori pe scenă la începutul anilor 2000, în platoul unei emisiuni tv.cele mai fete au acceptat invitaţia de a participa la "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv, show moderat de Adela Popescu şi Cove. Deşi nu au cântat piesele care le-au consacrat, fetele au depănat amintiri picante din turnee.

Odată cu revenirea Ancăi Neacşu în România, cântăreaţa fiind căsătorită în Turcia, s-a reunit şi trupa de fete care era preferata adolescentelor în anul 2000. Anca, Sorana, Ianna şi Alina au fost invitate la Pro Tv, la "Vorbeşte lumea" şi au povestit că au avut mai multe tentative de a de reuni, dar din cauza distanţei şi a programului aglomerat nu au reuşit să facă acest lucru.

asia.jpg

asia reunire fete trupa pro tv
Fetele şi-au amintit o parte dintre întâmplările prin care au trecut împreună
foto: captură video

"Poate cineva crede că să reuznit trupa înseamnă doar să ne strângem noi. Nu este chiar aşa! ne trebuie câteva luni bune, 8-9 chiar, ca să repetăm. Am vrut să o facem pentru un turneu!", a povestit Sorana.  

ianna_si_alina.jpg

ianna novac alina crisan asia
Ianna Novac a fost cea care a înlocuit-o pe Irina Nicolae, iar Alina Crişan i-a luat locul Anemonei
foto: captură video

A.S.I.A. a fost o formaţie românească de muzică pop înfiinţată în 8 martie 1999 şi destrămată în anul 2006. Numele formaţiei constituie un acronim al prenumelor celor patru cântăreţe care au alcătuit formaţia iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona. După mai multe schimbări de componenţă, formula finală a trupei a fost alcătuită din: Sorana, „Anca“ Silvia Sârbu, Alina Crişan şi „Ianna“ Novac. După destrămarea trupei, în anul 2006, Anca Neacşu, Sorana şi Alina Crişan au avut numeroase tentative de a reveni pe scena muzicală, însă toate s-au dovedit a fi un eşec. Irina a fost a singura membră a trupei care a renunţat la muzica şi şi-a dedicat viaţa altor pasiuni, precum fotografia şi cărţile pentru copii. Ea s-a căsătorit în secret anul trecut la Budapesta, cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer. Printre cele mai de succes piese ale trupei A.S.I.A se numără „Inima mea“, „Dă-mi nopţile înapoi“, „Sună periculos“, şi „O cireaşă amară“.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ”Ultima burlăciţă” a fostei trupe ASIA, Irina Nicolae, s-a măritat în mare secret şi în mare lux. Cântăreaţa a făcut nunta cu controversatul om de afaceri Marius Vizer la un hotel de fiţe din Budapesta, în prezenţa unor oaspeţi de seamă, precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac sau Ilie Năstase.

  • Irina Nicolae (37 de ani) şi-a oficializat relaţia, weekendul trecut, cu Marius Vizer, dar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană. Mireasa pare că a uitat de Anemona, Sorana şi Anca Neacşu, alături de care a făcut istorie, pe plan muzical, cu trupa ASIA, cu piesa ”Ia cu tine şi inima mea”, aşa că nu le-a aşezat la masă.

  • irina nicolae

    Irina de la ASIA (37 de ani) s-a măritat în mare taină la Budapesta duminică, 4 octombrie, cu Marius Vizer (56 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo. Chiar dacă la eveniment au fost prezente foarte multe vedete, acestea au respectat dorința Irinei de a nu face publice imagini cu mireasa. Trei zile mai târziu, ultima burlăciță din trupa ASIA le-a arătat fanilor poze de la nuntă. Iar așteptarea a meritat. Irina a fost o mireasă superbă.

  • irina niculae

    De unsprezece ani trăiesc o poveste de dragoste ca-n poveşti. Vorbim despre Irina Niculae, "fata cu codiţe" din fosta trupă ASIA...şi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1