S-a pozat fără chiloţi, acum şochează iar! Imaginea cu care Anamaria Prodan a creat controverse

12_1-prodanca2018.jpg

Anamaria Prodan nud
Aceasta este prima poză care a aruncat Internetul în aer
foto: Instagram

Anamaria Prodan a ştiut mereu să fie în centrul atenţiei, dar parcă acum, la 45 de ani, îi iese mai bine ca oricând. Iar asta pentru că periodic îşi răsfaţă prietenii virtuali cu imagini atât de sexy, încât par desprinse direct din revista Playboy, în care impresara a pozat în 2007.

Gazda emisiunii “Gospodar fără pereche”, de la PRO TV, a strâns aproape 20.000 de aprecieri pe Instagram, pe 10 august, atunci când a postat o imagine extrem de îndrăzneaţă. Anamaria Prodan s-a pozat în oglindă, într-o poziţie sexy, şi se putea lesne observa că nu purta lenjerie intimă. Iată că acum a repetat experienţa, dar din altă poziţie şi cu o altă recuzită. Ana s-a pozat în costum de baie, etalându-şi în totalitate posteriorul bombat, căci slipul minuscul nu făcea faţă să acopere tot.

anamaria-_prodan-sexy.jpg

anamaria prodan
Aceasta este imaginea sexy, pe care Ana a pus-o recent, pe Instagram

Comentariile fanilor au fost împărţite: “Wow, ce frumuseţe şi ce posterior sexy”, “The Queen. Femeie independentă”, “Ce fund sexy”, “De ce ai apelat la implant fesier, în loc să faci genuflexiuni?”, “Ce vrea să reprezinte poza asta, nu-mi dau seama”, “Ana, dar ce se întâmplă? Tinereţea nu mai vine înapoi, trebuie să ne trăim prezentul, după părerea mea exagerezi!”, i-au scris internauţii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0