S-au înţeles în privinţa copilului, nu şi la bani. Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au probleme în a împărți averea EXCLUSIV

2-3_bd_1-img_1353-7col-lat.jpg

Claudiu îl poate vedea pe fiul lui de 7 ani, David, oricând doreşte

Click! a anunţat în exclusivitate, în luna septembrie a anului trecut, vestea care a tulburat lumea mondenă: Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat. Confirmarea oficială a venit de la vedeta tv chiar de Crăciun, iar de atunci fiecare şi-a văzut de viaţa lui. Acum, problemele i-au adus din nou împreună. Nu pentru o posibilă împăcare, ci pentru a-şi împărţi averea.

Fostul fotbalist Claudiu Niculescu, 39 de ani, şi prezentatoarea tv Diana Munteanu, 38 de ani, s-au căsătorit cu mare fast în vara lui 2007.

Un an mai târziu ei au devenit părinţii unui băiat, botezat David Cristian. Lucrurile au decurs normal în căsnicia lor, până la un moment dat când s-a ”rupt” ceva. Cei doi nu au dorit să comenteze în nici un fel despărţirea, însă apropiaţii ne-au povestit că problema ar fi fost de fapt infidelitatea lui Claudiu. Cert este că în toamna anului trecut au divorţat. El şi-a văzut de viaţă la Mioveni, acolo unde antrenează, iar week-endurile le petrece alături de David în Bucureşti, iar Diana a rămas în vila din Pipera, cu fiul ei. N-au dorit ca despărţirea să fie mediatizată şi au evitat de fiecare dată să discute în public acest subiect. S

-au înţeles asupra modului în care micuţul David va fi vizitat de tată, Diana permiţându-i lui Niculescu să-l vadă de câte ori doreşte. În plus, antrenorul l-a luat pe băiat şi în vacanţă, câteva zile, pe Litoralul românesc. Problemele pentru ei abia acum au început, pentru că s-a ajuns la partaj. Au de împărţit bunurile acumulate în timpul căsniciei, şi, potrivit apropiaţilor Dianei, nu sunt deloc puţine, averea lor ridicându-se la peste un milion de euro. Au o vilă în Pipera, estimată la câteva sute de mii de euro, mai puţin de jumătate faţă de cât au investit în ea, în perioada boom-ului imobiliar, două terenuri, mai multe maşini şi nişte spaţii comerciale.

Nu s-au pus încă de acord asupra modalităţii în care vor face separarea bunurilor, pentru că iniţial, se înţeleseseră ca Diana să rămână cu vila din Pipera, iar Claudiu cu celelalte proprietăţi. Lucrurile s-au precipitat, vedeta tv, se pare, realizând că iese mult în pierdere, aşa că a decis să solicite o evaluare a bunurilor şi o împărţeală corectă.

Diana Munteanu e prezentatoare la «Splash! Vedete la apă»

La finalul lui 2013, Diana Munteanu şi-a luat „la revedere” de la emisiunea „Conferinţă de presă”, pe care a prezentat-o timp de  şase ani, la Antena 2. A urmat o pauză mai lungă pentru ea, apoi a lucrat ca reporter pentru „Observator Special”. Anul trecut, în toamnă,  Diana Munteanu a fost la show-ul „Dansez printre vise”,  iar anul acesta a „înhăţat” apariţia în două proiecte: „Poftiţi pe la noi”, dar şi în „Splash! Vedete la apă”, unde este prezentatoare, alături de Pepe şi Alina Puşcaş. Blondina şi-a mai rotunjit veniturile şi din contracte de imagine. Ea a făcut reclamă unor produse de uz casnic.

Au făcut nuntă la Palatul Snagov

2-3_bd_3-diana-munteanu-claudiu-niculescu-ae-2col-lat.jpg

cei doi
Cei doi au spus "DA" acum 10 ani
Foto Click!

Niculescu şi Munteanu s-au cunoscut în 2005, chiar de Paşte, într-un grup de prieteni comuni. Doi ani mai târziu au făcut nunta cu mare fast la Palatul Snagov, în prezenţa a peste trei sute de invitaţi. Naşi de cununie le-au fost soţii Borcea, Mihaela şi Cristi, pe atunci un cuplu solid. Un an mai târziu, familia lui Claudiu şi a Dianei s-a mărit, venind pe lume David Cristian. Claudiu Niculescu este la al doilea mariaj eşuat. A fost căsătorit cu Lidia, cu care are doi copii, Alexandru şi Rebeca.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1