Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits devin amanți în serialul «Vlad». "Colaborarea a fost picantă"

ndrăgitul serial “Vlad”, de la PRO TV, devine tot mai interesant, cu atât mai mult cu cât Ştefan Dragomir, interpretat de Andrei Aradits (45 de ani), şi Monica Bârlădeanu (40 de ani), care îi dă viaţă personajului Carla Dumitrache, devin amanți.

Andrei ne-a vorbit despre partenera lui de filmări: „Colaborarea cu Monica Bârlădeanu a fost uneori picantă, alteori armonică, dar în majoritatea timpului minutele și-au demonstrat coeficiența organică și rezultatul rețetei a fost cuantificabil”, ne-a spus actorul.

12_1.jpg

Monica și Andrei s-au înțeles de minune la filmări

Şi tot el a mai completat: ”Soţia (Andreea, n.r.) mă ţine cu picioarele pe pământ. Nu am văzut materialul şi cum au ieşit secvenţele. Ştiu sigur că la un moment dat în echipă s-a vorbit ca secvenţele să fie difuzabile la ora la care se dă serialul la Pro TV. Altfel trebuie să se taie secvenţa şi e păcat de Dumnezeu. E complicat, mai ales că era o scenă pătimaşă, cu apucat, aruncat, zvârlit şi atunci trebuie să menţii cadrul la limita interesului, fiind foarte greu”. 

Loading...

Citește și

  • olimpia melinte adrian nartea

    Din 25 februarie, la Pro TV a debutat serialul „Vlad”, regizat de Jesus del Cerro, cu Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Emilian Oprea în rolurile principale. Încă de la primul episod, producţia filmată cu aparatură nouă şi tehnică de ultimă oră a adus nenumăraţi fani în faţa televizorului. Iată că deja se vorbeşte despre sezonul doi al poveştii.

  • Ştefan şi Bogdan Iancu au debutat când erau nişte mogâldeţe, iar acum prind roluri principale în pelicule importante, de marile ecrane, dar şi în seriale tv. Şi-au continuat studiile în paralel cu viaţa artistică, spre bucuria părinţilor lor, care îi susţin în fiecare proiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1