«S-au cuplat» după iUmor. Varză și Irene Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, turneu național de comedie

varza-irena-boclinca.jpg

varza irene bolcinca
Varză și Irene Boclincă, foști rivali la iUmor, acum colegi în spectacole de stand-up comedy

Irene Boclincă nu este singura actriță de comedie căreia emisiunea "iUmor" i-a adus un plus de notorietate. Daniel Ilie, alias Varză, concurentul care l-a impresionat pe Cheloo în sezonul 6 al show-ului de la Antena 1, a reușit să câștige un binemeritat post de atacant în echipa comedianților care fac stand-up în România. Cei doi au fost rivali în finala iUmor, difuzată în iunie 2019, iar acum sunt coechipieri cu Alex Zob și Cosmin Natanticu în spectacolul "4 (for) stand up".

Joi, 21 noiembrie, Filamornica Banatului din Timișoara a găzduit show-ul de comedie "4 (for) stand up", cu Irene Boclincă, Cosmin Natanticu, Varză (Daniel Ilie) și Alex Zob în rolurile principale. A fost ce-al treilea spectacol din seria de șapte, un mini turneu național care a debutat cu sala plină la Ploiești, pe 19 octombrie. Au urmat Pitești, Timișoara, iar luni, la o zi după alegeri, când românii vor ști deja care le va fi președintele pentru urmării cinci ani, gașca de umoriști se va afla la Iași, la Casa de Cultură a Studenților (19.30).

Rezultatul turului doi de scrutin îl așteaptă cu sufletul la gură și Irene Boclincă, cea mai reușită sosie a Vioricăi Dăncilă, rol cu care actrița de peste Prut a câștigat cel de-al șaselea sezon iUmor. Rămâne de văzut cum își va gestiona Irene capitalul de imagine și numerele de comedie dacă Viorica Dăncilă va pierde în fața lui Klaus Iohannis. Până atunci însă se bucură de alianța cu Varză, un alt personaj greu de uitat după ce a apărut pe sticlă, reușind să-l impresioneze pe durul jurat Cheloo cu talentul său de povestitor. Despre povestea neștiută a lui Daniel Ilie, alias Varză, despre debutul lui din 1999, în showbiz-ul autohton, Click! a scris pe larg aici.

Din turneul "4 (for) stand up" mai fac parte Alex Zob, actor și improvizator, finalist Roast Battle București, dar și Cosmin Natanticu, actor în serialul "Profu'" și co-prezentator al emisiunii "Pe bune", ambele de la PRO TV. Prețul biletelor este cuprins între 40 și 60 de lei, în funcție de locul ocupat în sală, și pot fi achiziționate online de pe site-ul iabilet.ro.

Show-ul de comedie "4 (for) stand up"

19 noiembrie (ora 19:30) - Ploieşti - Casa de Cultură a Sindicatelor

20 noiembrie (ora 19:30) - Piteşti - Casa de Cultură a Sindicatelor

21 noiembrie (ora 19:30) - Timişoara - Filarmonica Banatul

25 noiembrie (ora 19:30) - Iaşi - Casa de Cultură a Studenților

26 noiembrie (ora 20:00) - Buzău - Club NoLimit

27 noiembrie (ora 19:30) - Constanța - Casa de Cultură a Sindicatelor

28 noiembrie (ora 19:30) - Galați - Casa de Cultură a Sindicatelor

Citește și:

Cum arată Irena Boclincă atunci când nu o imită pe Viorica Dăncilă. Câștigătoarea «iUmor» are picioare sexy și doar 38 de ani

Natanticu: «Între mine şi naşul Bobonete e o veche prietenie»

 

Loading...

Citește și

  • klaus_iohannis-viorica_dancila- candidati alegeri prezidentiale 2019

    Vineri, 22 noiembrie, începe al doilea tur de scrutin de la alegerile prezidențiale 2019. Vor putea merge la vot românii care locuiesc în străinătate. Primii care își vor putea exprima opțiunea vor fi cei din Noua Zeelandă și Australia, iar ultimii vor fi cei care locuiesc pe coasta de vest a Statelor Unite. Cum și când se votează în turul al doilea.

  • viorica dancila

    Premiera celui de-al şaselea sezon iUmor, difuzată sâmbătă, 23 februarie, la Antena 1, a adus în faţa telespectatorilor momente hilare, unele enervante, dar şi unele care ne-au făcut să râdem cu lacrimi şi care au avut combinaţia fatală: umor dublat de inteligenţă şi creativitate. În acest context v-o dăm exemplu pe simpatica Irena Boclincă, din Republica Moldova, care a fost cea mai bună sosie a Vioricăi Dăncilă de până acum.