S-au bătut pe avere, acum se întrec în colive. Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au mai vorbit de 10 ani

ionut1.jpg

Ultimul parastas la care a participat Ionuţ a fost în 2016. Anul acesta și-a delegat unchii să organizeze ceremonia

Războiul fraţilor Dolănescu pe averea tatălui lor s-a încheiat după 9 ani de procese, însă cei doi nu s-au împăcat nici acum. Mai mult, cei doi fii ai lui Ion Dolănescu se bat în colive, la pomana de 10 ani de când regretatul artist s-a stins din viaţă. Dragoş Dolănescu va face pomană pe data de 18 martie, iar Ionuţ pe 19 martie.

Scandalul fraţilor Ionuţ (46 ani) şi Dragoş Dolănescu (43 ani) nu s-a încheiat. Cei doi copii ai regretatului cântăreţ Ion Dolănescu, care a murit pe 19 martie 2009 în urma unui stop cardiorespirator, sunt departe de o împăcare. Nu şi-au mai vorbit de la înmormântarea tatălui lor, iar acum, la 10 ani de când s-a stins celebrul lor tată, se pregătesc să facă parastase separate. 

dragosmorm.jpg

Dragoş va veni din nou la mormântul tatălui, după ce în ultimii ani s-a ocupat mai mult de politică

 

Fiul cel mare al artistului, Ionuţ Dolănescu, va face parastas chiar pe data de 19 martie, aşa că Dragoş Dolănescu a fost obligat să facă mai devreme cu o zi, pe 18 martie. Numai că Ionuţ nu va fi prezent la pomană, întrucât statutul de rezident pe care îl deţine în SUA îl obligă să stea 6 luni pe an. Cum el pleacă peste Ocean împreună cu familia sa, în fiecare an, la 1 octombrie, nu se poate întoarce în ţară mai repede de luna aprilie. Aşa că Ionuţ i-a delegat pe fraţii tatălui său, Constantin şi Nicolae, să se ocupe de toate detaliile legate de pomană. În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Dolănescu, care a ajuns deputat în Costa Rica, ţara natală a mamei sale, Margarita Valenciano, acesta ne-a declarat că îşi va cumpăra bilet de avion, pentru a fi prezent la parastasul pe care îl va face.

Ambele parastase vor fi oficiate de duhovnicul lui Ion Dolănescu, Emil Cărămizaru, parohul bisericii Sf. Gheorghe Nou, de la kilometrul 0 al Capitalei, acolo unde vor avea loc cele două ceremonii. Ionuţ şi Dragoş vor împărţi vin, colivă şi pachete cu mâncare de post, întrucât datele de 18 şi 19 martie se nimeresc chiar în postul Paştelui.

inamerica.jpg

Ionuţ se află cu familia în America și se va întoarce abia în aprilie

 

”Am vorbit deja cu părintele Cărămizaru şi i-am spus că vreau să vin în ţară pentru pomana tatălui meu şi să pregătim tot ce trebuie. Mai ştiu că unchiul Titi va face în numele fratelui meu pe 19 martie. Abia aştept să vin în ţară să aprind o lumânare la mormântul lui tata. În ultimii ani am fost ocupat cu partidul şi cu alegerile din Costa Rica şi nu am mai reuşit să ajung în România în luna martie”, ne-a declarat Dragoş Dolănescu, care va da o fugă şi la vila din Sinaia pe care a moştenit-o în urma procesului de succesiune, care s-a încheiat în 2017. 

Dragoș s-a ales cu vila părăginită de la Sinaia

 

Ionuţ Dolănescu şi fratele său mai mic, Dragoş s-au certat pe averea tatălui lor, regretatul cântăreţ de muzică populară mort la vârsta de 65 de ani. 

Deşi la început au făcut o înţelegere la notar, la puţin timp după moartea acestuia, cei doi fraţi au ajuns la tribunal în bătălia lor pentru avere. Ionuţ a rămas cu vila din Caimatei, în care a locuit artistul până la moarte, evaluată la peste 400.000 de euro, şi drepturile de autor, iar Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia evaluată la 290.000 de euro şi mai multe terenuri din Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Au trecut 9 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, însă cei care l-au iubit nu l-au uitat. Sâmbătă, 17 martie, regretatul artist a avut parte de două parastase: unul în România şi altul în Costa Rica. De cel de la Bucureşti s-a ocupat duhovnicul lui Ion Dolănescu, la cererea fiului Ionuţ, care locuieşte în SUA, iar al doilea parastas a fost făcut de Dragoş în Costa Rica.

  • maria ciobanu ion dolanescu

    Azi, 25 ianuarie, fanii și familia au aprins o lumânare pentru Ion Dolănescu, care ar fi împlinit 74 de ani. Interpretul a avut o viață de roman, a iubit cu patimă, iar inima lui a bătut mai tare pentru trei femei. În anii ‘70, Ion Dolănescu s-a cununat religios cu Maria Ciobanu, deşi fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva, episod menţionat în cartea „Ion Dolănescu, o viaţă de cântec!" , lansată la un an după moartea artistului, în toamna anului 2010.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1