S-a aflat cine e iubitul secret al Andreei Mantea. Cristi Mitrea a dat-o de gol: "L-am cunoscut la ea acasă"

andreea-mantea-profil.jpg

Andreea Mantea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surpriză mare în showbiz! Cinci ani de zile s-a chinuit Andreea Mantea să țină secret numele noului ei iubit. Misterul a fost, însă, spulberat! Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, fostul iubit, Cristi Mitrea, a dat-o de gol pe prezentatorea de la Kanal D.

Numele bărbatului care i-a oferit și inelul de logodnă Andreei Mantea este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și apoi cu Mihai Mitoșeru.

Cristi Mitrea: ”L-am cunoscut pe Floricel, la Andreea acasă”

Andreea Mantea a recunoscut că are o relație de cinci ani de zile cu un coleg din Kanal D. Prezentatoarea, în vârstă de 34 de ani, nu a vrut însă să facă public până acum numele iubitului ei și nu a postat niciodată poze cu chpul lui. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, fostul iubit al Andreei, luptătorul MMA Cristi Mitrea, a divulgat numele noului iubit al Andreei. „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.

andreea_mantea-iubit.jpg

Valeriu Floricel este colegul Andreei Mantea și producătorul emisiunii "Se strigă darul"
foto: Instagram

Andreea și Valeriu s-au îndrăgostit la locul de muncă

Andreea Mantea și iubitul ei actual producătorul tv, Valeriu Floricel, s-au îndrăgostit în urmă cu cinci ani, chiar pe platoul de filmare de la emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D. Emisiunea a fost moderată de vedetă încă din anul 2016, alături de Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, apoi ea l-a avut coleg pe Mihai Mitoșeru.

andreea_mantea-bursucu_iubit-valeriu_floricel.jpg

Andreea Mantea, alături de Bursucu și producătorul Valeriu Floricel, la emisiunea "Se strigă darul"
foto: Kanal D

Bruneta și iubitul ei actual au stat separați mai bine de doi ani, cât au durat filmările din Turcia ale emisiunii „Puterea Dragostei”. Acum însă cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și chiar s-au logodit, anul trecut. În ultima perioadă bruneta a publicat, din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, imagini cu inelul de logodnă, și chiar cu silueta iubitului.

Citește și:

Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Mantea. De ce nu a vrut să-și recunoască fiul? “M-am gândit că nu e copilul meu”

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație: «Îmi bate inima pentru cineva»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5