S-a aflat cauza morţii lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a decedat înainte cu 12 ore să fie găsit

andrei_gheorghe.jpg

andrei gheorghe cauza deces
Legiştii au stabilit cauza morţii lui Andrei Gheorghe
Foto: arhivă personală

Şoc în lumea televiziunii şi a radioului după ce Andrei Gheorghe a fost găsit luni seară( 19 martie) mort în baia locuinţei sale din Voluntari. Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit după ora 22.00. Conform unor surse judiciare, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

Andrei Gheorghe a murit, luni seară, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit de îngrijitorul său care a sunat de urgenţă la 112. Anchetatorii au deschis iniţial un dosar pentru moarte suspectă, dar surse judiciare ar fi menţionat că omul de radio şi televiziune ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator. Aceleaşi surse au declarat că  ecesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc cu 12 ore înainte ca jurnalistul să fi fost descoperit.

”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani", se arată într-un comunicat ofiocial al autorităţilor.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului a fist transportat la Institutul de Medicină Legală.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1