Ruby a rămas în India, după filmările la «Asia Express»

a110-11-vedete-2.jpg

Ruby nu mai e concurent, ci turist
Citeste tot despre: 

Cele două luni petrecute în India şi în Sri Lanka la filmările pentru reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) le-au fost suficiente concurenţilor şi prezentatorilor care de-abia au aşteptat să revină acasă.

Singura care a anunţat că-şi mai prelungeşte şederea în Asia este Ruby (29 de ani). Nu este singură acolo, ci alături de iubitul ei, Adrian Robert, care i-a fost alături şi în competiţia pentru 30.000 de euro.

a210-11-vedete-1.jpg

Ruby se declară fascinată de India

 

Mai mult, se zvoneşte că cei doi ar fi câştigătorii show-ului, care se va difuza începând de luna viitoare. Acum, cântăreaţa poate să mănânce ce vrea şi cât vrea, după pofta inimii, dar şi să se relaxeze, după ce, în competiţie, se trezea cu noaptea în cap pentru a porni la drum. 

Loading...

Citește și

  • Odată porniţi în cursa „Asia Express”, concurenţii nu mai au timp de nimic. Se trezesc cu noaptea în cap şi pleacă spre destinaţia care le-a fost comunicată, încercând să ajungă acolo cât mai repede şi prin orice mijloc. Din acest motiv, timpul petrecut în orice casă care îi găzduieşte nu e mai lung de câteva ore.

  • Senzuala solistă şi-a încuiat ușa apartamentului de lux, pe care și l-a achiziționat recent, şi a plecat în India și în Sri Lanka, unde se filmează „Asia Express”, show care va fi difuzat, în curând, de Antena 1.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1