Ruby îşi usucã hainele în mers, în „Asia Express”

asiaexpress2_2.jpg

Ruby își usucă hainele într-un mod foarte ciudat la Asia Express

Odată porniţi în cursa „Asia Express”, concurenţii nu mai au timp de nimic. Se trezesc cu noaptea în cap şi pleacă spre destinaţia care le-a fost comunicată, încercând să ajungă acolo cât mai repede şi prin orice mijloc. Din acest motiv, timpul petrecut în orice casă care îi găzduieşte nu e mai lung de câteva ore.

Pentru a avea haine curate, Ruby şi iubitul ei Adrian au găsit o soluţie. „Nu avem cum se ne spălăm hainele altfel, aşa că o facem când ajungem la cazare. Pentru că aici umiditatea e foarte mare, chiar dacă e cald, durează foarte mult pînă se usucă. Aşa am găsit o altă variantă. Le legăm de rucsac şi pe durata cursei, se usucă”, povestesc amuzaţi cei doi.                  

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka şi India sunt cele două destinaţii care vor pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor. Diferenţele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toţi aceşti factori vor transforma această experienţă în provocarea vieţii lor.

Loading...

Citește și

  • Senzuala solistă şi-a încuiat ușa apartamentului de lux, pe care și l-a achiziționat recent, şi a plecat în India și în Sri Lanka, unde se filmează „Asia Express”, show care va fi difuzat, în curând, de Antena 1.

  • Ruby şi Daniela Crudu, ambele în vârstă de 29 de ani, se întrec în articole vestimentare stil ”animal print”. Prima care a dat startul a fost Ruby, care s-a pozat într-o salopetă mulată, care îi pune în evidenţă trupul perfect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1