Ruby, 5.000 € pentru o reclamă la un energizant?

Citeste tot despre: 

Fanii lui Ruby (29 de ani), pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, trebuie să ştie că îşi vor vedea preferata şi în spoturi publicitare, nu doar în videoclipuri. Recent, solista a făcut o reclamă la un energizant, iar la şedinţa foto a jucat rolul unei fete rebele, îmbrăcată în piele şi hamuri.

 

Click! a aflat, de la surse bine informate, că onorariul lui Ruby s-a situat în jurul sumei de 5.000 de euro, iar scenariul a încântat-o peste măsură pe artistă, căci apare alături de un pisoi, animăluţele ei preferate. “Ruby este o profesionistă şi a venit de data aceasta cu ajutoare. Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, care îi este foarte bună prietenă, s-a ocupat de ţinutele ei din reclama respectivă. Solista a filmat partea ei şi totul a mers ca pe roate”, ne-a spus o sursă aflată pe platourile de filmare. 

Loading...

Citește și

  • Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

  • Cele două artiste, VJ Wanda (41 de ani) şi Ruby (29 de ani), sunt, de departe, cele mai pictate vedete din show-biz. Pe trupurile lor găseşti tot felul de desene, de la flori, gheişe, numere şi aripi până la rândunele, fundiţe şi dragoni. Dar de-abia au prins gustul tatuajelor, ambele susţinând că acesta este doar începutul.