Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia. Iată videoclipul oficial

roxen.jpg

roxen pe scena
Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 cu o piesă aleasă de un juriu
foto: TVR

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam, a decis juriul selecţiei naţionale.

Joi, odată cu piesa, a fost lansat şi videoclipul oficial, potrivit unui comunicat transmis de TVR. Despre piesa „Amnesia”, Roxen a declarat: „Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”.  

Videoclipul piesei ”Amnesia”, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen şi sentimentele ei, portretizate de mai mulţi dansatori.

TVR a renunțat la show-ul de preselecție

Piesa care va reprezenta România la Eurovision 2021 a fost aleasă în premieră numai de un juriu, fără contribuția publicului. „Decizia organizatorilor de a nu realiza un show este una firească, în condițiile unui început de 2021 marcat de constrângeri bugetare, dar și de regulile de distanțare fizică, impuse de pandemie, televiziunea publică asigurând, astfel, mai multe resurse pentru realizarea show-ului României pe scena concursului internațional”, au explicat oficialii postului public.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul